V podstate ani velmi nepaci, drzia ma tu len priatelia a vysoka, ktora hadam uz dlho nebude a odporucam sa aspon do Prahy
Kopa peknych miest a spomienok, ale v poslednej dobe to kazi neskutocne mnozstvo hlupych a nesympatickych ludi. Nagelovani trotli, radoby nazi mladez, bitkari, pritrubene pipky, dalo by sa bohuzial menovat dlho.
tazko povedat..bola som tam veelmi davno a nevidela osm z nej poriadne nic..lne si pamatam ze je to spinave mesto..aspon mne sa tak zdalo.... ale musim uz niekedy zajst a potom dam vediet
áno páči...čiste celé mestoo.aj tá polohaa...myslim geograficka že tie kopce co atam su uplne sedia v tom meste zatosa mi páči ak by bola blava na nížine a bez kopcov tak to by sa mi nepačila take mesta newem.....kazde hlavne mesta su skoro na kopcoch...Blava,Praha,Budapešt,Viedeň,Ljublana,zahreb,Sarajevo,Atény,Madrid,Sofia,Oslo,Hong-Kong......
paci sa mi nakolko mam rada velke mesta kde je vela moznosti a tak..no na druhej strane som ovela spokojnejsia v Nitre, ale tak vzdy idem do bratislavy rada
Páči sa mi Staré Mesto, taktiež mesto obklopuje pekná príroda a aj Dunaj je fajn, takže sa mi páčia niektoré časti napríklad Petržalky, Karlovej Vsi, Dúbravky atd.
Nepáči sa mi, že to niekedy vyzerá ako keby Bratislava nemala architekta v poslednej dobe a stavajú sa budovy, ktoré úplne nezapadajú do okolia. Taktiež sa mi nepáči veľké množstvo bezdomovcov a s tým spojená špina a nie celkom dobrá organizácia MHD.
A ešte sa mi páči, že je tam dobré kultúrne vyžitie a páčia sa mi tiež nákupné centá
Paci sa mi, niektore casti su fakt pekne...napriklad Ruzinov, Stare Mesto, Devin, aj Kramare ujdu...atd! Clovek vidi mesto, tak ako ho chce vidiet... Niekedy mi pride Bratislava uplne otrasna, pritom kvoli takej drobnosti ako policajny zatah na Trnavskom Myte.. a niekedy uplne fajn, ked si zabicyklujem pri Dunaji od Apolla po Lafaranconi a potom cez Liscie udolie a tak dalej..na Zeleznu Studnicku, Kolibu.. Clovek, ak si chce najst to svoje pekne miesto v Bratislave, najde si ho, rovnako aj kulturnu akciu, priatelov, vdaka ktorym je byvanie v akomkolvek meste znesitelne.
Ale urcite tu je mnozstvo veci, ktore by som rada zmenila, zlepsila, ak by to bolo v mojich silach... napr. by som bola radsej ak by bola BA cistejsia, alebo farebnejsia (ale tak na sidlisku, kde byvam su uz skoro vsetky panelaky premalovane na nejaku peknu farbu, a hned aj zabudnem, ze tie domy su pozostatkom socializmu. ), alebo keby tu nebolo tolko bezdakov, fetakov, a tak dalej..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Kopa peknych miest a spomienok, ale v poslednej dobe to kazi neskutocne mnozstvo hlupych a nesympatickych ludi. Nagelovani trotli, radoby nazi mladez, bitkari, pritrubene pipky, dalo by sa bohuzial menovat dlho.
my city, my live....
ale inak pohoda akurát že je tu furt niečo rozkopané, a architektura je miestami mimo...
ale staré mesto stojí zato
chapete pochopim ked MHD meska ale aby chodilo skorej sak to je jak u debilu
ja tam potom utekam na druhu zastavku ja debil z lesa a seci na mna cumia ci mi nejebe
a moja odpoved- nie, nepaci. ale nieje to jedina mesto ktore sa mi na sk nepaci . mne sa skor pacia male mestaa.
Nepáči sa mi, že to niekedy vyzerá ako keby Bratislava nemala architekta v poslednej dobe a stavajú sa budovy, ktoré úplne nezapadajú do okolia. Taktiež sa mi nepáči veľké množstvo bezdomovcov a s tým spojená špina a nie celkom dobrá organizácia MHD.
A ešte sa mi páči, že je tam dobré kultúrne vyžitie a páčia sa mi tiež nákupné centá
Ale urcite tu je mnozstvo veci, ktore by som rada zmenila, zlepsila, ak by to bolo v mojich silach... napr. by som bola radsej ak by bola BA cistejsia, alebo farebnejsia (ale tak na sidlisku, kde byvam su uz skoro vsetky panelaky premalovane na nejaku peknu farbu, a hned aj zabudnem, ze tie domy su pozostatkom socializmu. ), alebo keby tu nebolo tolko bezdakov, fetakov, a tak dalej..