mne sa moje meno nepáči, alebo ma aspoň nenadchýna...LUCIA..obyčajné meno, nie je hrozné, ani nejaké hrozne extra xxl pekné, veľkou nevýhodou je, že keď na vás niekto zakričí Lucka, otočí sa 100 ľudí, Lucia, otočí sa 500 ľudí, zakričí nadávku, otočí sa každý:d
...takže si sa netrafila, malapohroma
inac, na teba je ten nick ako usity, len to pridavne meno, nanho by som mala este take mini vytki
hm...áno, páči sa mi..teraz už áno. je nezvyčajné a je málo dievčat ktoré sa volajú Dušana.. ..takže keby na ulici zavolal moje meno...tak sa otočí možno jedno, dve alebo žiadne dievča..a mám originálnu prezývku Šaňa.. ..
ja som že Lujza.. na viacerých forach som čítala že to meno je totalny trapas.. mne to tak nepripadá.. príe mi zlaté prehodené L a Z že Zujla.. alebo Lili, Lulik, Lulu, Lujzinka.. jasné boli aj nepekné reakcie ale má to výhodu.. som jediná Lujza v okolí tak akonáhle povie niekto meno Lujza, netreba sa pýtať a každý hned vie o kom je reč
@lucia199513 alkoholickym napojom by som ti max jebla do hlavy.. ako to ze si nemam za cim stat? moj nazor je ze toto je tvoj nick a stojim si za tym, tak asi neviem co znamena "stat za niecim" ked mi odpises nieco tak maximalne nelogicke.. radsej neodpisuj, lebo ty si myslis ako skvele ma "zabijes" ale pritom sa ty tymi komentami zhadzujes mohla by si si ich ty po sebe prezmenu precitat
dievča, si útočná ako susedov buldog..máš názory typickej puberťáčky, nehnevaj sa mňa, ale sekáš tú typickú frajerku Svet gombička...ja si komenty po sebe čítam(či tam nemám gram.chybu, zväčša niexD), ale tie kommenty od teba sa dočítať proste nedajú...v polovici sa tak rozrehocem, že nedokážem nič:d
@lucia199513 tak sa zadus, ja viem ze nic nedokazes..
ja som utocna? fajn, ale neutocim natolko ze kazdemu nadavam kto ma iny nazor (ahaa, kto to asi robi ze?) a to ze si do profilu napises ze mas 14, neznamena ze na niekoho kto ma naozaj 14 mozes hovorit ze je typicky pubertak ci mi zavidis ze este v puberte nie si? .. raz, mozno za 5 rokov ti to pride
ja sa puberte zo strategických dôvodom snažím vyhnúť, a nie je to žiadna pocta vyvádzať, utekať z domu, myslieť si že mamu nepotrebujem a že nemožná a neviem čo...možno raz ťa bude mrzieť, to čo navyvádzaš(ale neber si nič osobne, nepoznám ťa, aká si v skutočnosti)
Moje meno sa mi páči podľa nálady. Keď mám dobrú náladu páči sa mi na sebe všetko, keď zlú najradšej by som sa zabila/ poprípade išla na plastiku celého tela a samozrejme aj premenovanie. A s moja prezývka je dosť zvláštna, volajú ma kôstka, pretože raz keď som jedla čerešňu vypľúvala som z nej kôstku a práve chlapcovi ktorí sa mi páčil som ju trafila do tváre. Ale doteraz neviem ako sa mi to podarilo.
mne sa páči...najprv som sa stále pýtala rodičov ,že prečo Ivana...ale postupom času sa mi zapáčilo...a prezývky, tak ak ma volajú, že Ivi, Ivká, Ivúš, Ivča , Ivan ...tak v pohode Ale všetko okrem toho je už hrozne !
ako nieze by sa mi enapcilo abo co ae ked am dakdo nazve Zdenou tak somz toho uplne mimo..to je rpe mna ako nadavka...a prezyvka mi loen ejdna vadi ze Zbynda
tak ja proti svojmu menu, že Romana nemám v podtste nič, len by ma zaujímalo či moja mama nebola zhúlená keď ho vyberala ale priezvisko mám komplikované.. nie každý ho vie vysloviť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
115 komentov
btw. lucia199513 vsak? aj ked to popries, budem si stat za svojim
a moje meno.. je najkrajsie na svete Miroslava prezyvky su tiez rozne, ale tie pekne
a prezývku tú mám strašne rada....a pomaly ma tak volajú už všetci...
@66janica6 Ale no
Mne sa meine páči
A moje mám rada
@66janica6 a cim tak trpis?
a prezývky? nooo, volajú ma napr. "ístr" (to je výslovnosť anglického slova Easter - Veľká noc) a ešte niekedy Esterčok a pod.
no a v preklade znamená moje meno : HVIEZDA
Ale neznášam ten názov aký je napísaný v kalendári. =D
mne sa moje meno nepáči, alebo ma aspoň nenadchýna...LUCIA..obyčajné meno, nie je hrozné, ani nejaké hrozne extra xxl pekné, veľkou nevýhodou je, že keď na vás niekto zakričí Lucka, otočí sa 100 ľudí, Lucia, otočí sa 500 ľudí, zakričí nadávku, otočí sa každý:d
...takže si sa netrafila, malapohroma
inac, na teba je ten nick ako usity, len to pridavne meno, nanho by som mala este take mini vytki
ty si za vlastným stáť nemôžeš, keĎže si nemáš za akým vlastným stáťxD
máš asi nejaké okno, pozri začiatok diskusie...ale však sa ti to opsravedlňuje, samozrejme, iba ak si požila nejaký alkoholický nápoj...
dievča, si útočná ako susedov buldog..máš názory typickej puberťáčky, nehnevaj sa mňa, ale sekáš tú typickú frajerku Svet gombička...ja si komenty po sebe čítam(či tam nemám gram.chybu, zväčša niexD), ale tie kommenty od teba sa dočítať proste nedajú...v polovici sa tak rozrehocem, že nedokážem nič:d
ja som utocna? fajn, ale neutocim natolko ze kazdemu nadavam kto ma iny nazor (ahaa, kto to asi robi ze?) a to ze si do profilu napises ze mas 14, neznamena ze na niekoho kto ma naozaj 14 mozes hovorit ze je typicky pubertak ci mi zavidis ze este v puberte nie si? .. raz, mozno za 5 rokov ti to pride
ja sa puberte zo strategických dôvodom snažím vyhnúť, a nie je to žiadna pocta vyvádzať, utekať z domu, myslieť si že mamu nepotrebujem a že nemožná a neviem čo...možno raz ťa bude mrzieť, to čo navyvádzaš(ale neber si nič osobne, nepoznám ťa, aká si v skutočnosti)
taka ista o tej mame co tam pises by som si nebola
a prezývku mám tiež fajn, takže sa neni na čo sťažovať
že Lenka ...
ách...
a prezývok mám stráášne vela..a niektorú si už ani nepamätám