je to lepšie ako stredná, ale flákačka to určite nie je, keďže som na technickom type školy... stále zadania, testy a podobne... a hlavne je to o nervy... najmä v skúškovom období ako teraz ...
Tá voľnosť, vlastný život je super. Na druhej strane skúškové je kruté, tam proste musíš byť aj keby si sa plazil po štyroch, nikoho nezaujímajú okolnosti. Pri troške šťastia sa nájde viac termínov, no to nič nemení na fakte že skúškové je O HUBU !
Vyska je super. Ked sa vacsina stredoskolakov morduje v skole, my sedime na pive Je sice pravda, ze teraz cez skuskove to je huste, to ale nemeni nic na veci, ze mame zvysok roka veget.
skvele 3 roky zivota,zaciaty boli tazke ale zvykol som si rychlo...
Teraz na rok trosku pracovna pauza,ale od septembra zas makame.
VS je uzasna minimalne v tom,ze zmeni pohlad na zivot,rozsiri obzory a ponukne moznosti...
nejak si neviem z tých možností vybrať... každopádne, napriek tomu, že dvakrát do roka (koniec zimného, koniec letného semestra) zvyknem pravidelne nadávať, na vysokoškolský život nedám dopustiť... to sú skrátka a jednoducho najlepšie roky života a keby sa dalo predĺžim si ho aj na 20. hold nedá sa a už sa mi to kráti.
hlasujem jednoznačne za to, že mi tam niečo chýba, aj keď môj hlas systém zas akosi odignoroval...
som tam len prvý semester, tak možno sa to časom zmení...ale momentálne mi chýbajú všetky tie stredoškolské banalitky ako najlepší triedny na svete, ktorý nám prefocoval poznámky, oznamoval nové udalosti, pomáhal a každý mesiac náš upozorňoval na blížiace sa maturity a prijímačky na VŠ
chýba mi to, že sa s profesormi dalo aspoň ako tak dohodnúť, jednoducho ten individuálny prístup, že keď profesor prišiel na hodinu, opýtal sa ako sa máme, čo nové a podobne.
chýbajú mi voľné hodiny a dlhé prestávky medzi vyučovaním, ktoré sme celú oktávu trávili ako trieda skoro všetci spoločne a kecali o zážitkoch z jednotlivých seminárov /mali sme alternatívny učebný plán - učili sme sa každý len tie svoje maturitné predmety, ktoré sme si zvolili, takže zážitkov bolo vždy dosť.../...
chýba mi, že na strednej, kde sme boli 8 rokov sme sa dokázali spriateliť takmer so všetkými profákmi, dokonca aj so zástupkyňami, takže sa dalo vybaviť skoro všetko. Od presunu písomky, až po zmenu učiteľa, ktorý nám bol pridelený na maturite.
Chýba mi to, že sme sa na písomku mali naučiť 50 strán a pol času sme zabili frflaním, že ako veľa toho máme.
@17 bud blba skola,alebo to chce cas.
Zaciatok je tazky,zvyknut si nato,ze na VS kazdy na kazdeho kasle a prihrieva si len svoju polievku. Je tu ale milion veci,ktore zistis casom a nahradia tu bezstarostnost z gympla.
aj gympel aj výška majú svoje výhody...chýba mi stredná škola, spolužiaci,tá bezstarostnosť a všetko o čom písala ayreen ...ale zas život na intráku a štúdium iba toho, čo chcem je tiež fajn...nemusím sa napr. zaoberať matikou al. fyzikou už nikdy v živote
VS to su najkrajsie roky zivota aj ked cez skuskove si casto hovorim cosi ine ..voci gymplu omnoho viac volnosti, super ludia, ja som nikdy nenasla tak dobry kolektiv ako na VS a aj skola ma o cosi viac bavi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Teraz na rok trosku pracovna pauza,ale od septembra zas makame.
VS je uzasna minimalne v tom,ze zmeni pohlad na zivot,rozsiri obzory a ponukne moznosti...
som tam len prvý semester, tak možno sa to časom zmení...ale momentálne mi chýbajú všetky tie stredoškolské banalitky ako najlepší triedny na svete, ktorý nám prefocoval poznámky, oznamoval nové udalosti, pomáhal a každý mesiac náš upozorňoval na blížiace sa maturity a prijímačky na VŠ
chýba mi to, že sa s profesormi dalo aspoň ako tak dohodnúť, jednoducho ten individuálny prístup, že keď profesor prišiel na hodinu, opýtal sa ako sa máme, čo nové a podobne.
chýbajú mi voľné hodiny a dlhé prestávky medzi vyučovaním, ktoré sme celú oktávu trávili ako trieda skoro všetci spoločne a kecali o zážitkoch z jednotlivých seminárov /mali sme alternatívny učebný plán - učili sme sa každý len tie svoje maturitné predmety, ktoré sme si zvolili, takže zážitkov bolo vždy dosť.../...
chýba mi, že na strednej, kde sme boli 8 rokov sme sa dokázali spriateliť takmer so všetkými profákmi, dokonca aj so zástupkyňami, takže sa dalo vybaviť skoro všetko. Od presunu písomky, až po zmenu učiteľa, ktorý nám bol pridelený na maturite.
Chýba mi to, že sme sa na písomku mali naučiť 50 strán a pol času sme zabili frflaním, že ako veľa toho máme.
Proste, chýba mi celá stredoškolská atmosféra...
Zaciatok je tazky,zvyknut si nato,ze na VS kazdy na kazdeho kasle a prihrieva si len svoju polievku. Je tu ale milion veci,ktore zistis casom a nahradia tu bezstarostnost z gympla.