Vtipné Teda neviem prečo, ale dosť ma táto anketa rozosmiala Nuž neviem Ti s určitosťou povedať, či sa mi to páči, alebo nie, no na žene určite nie. Na mužovi to je iné, také stredne dlhé, nech to zase má nejaký význam no nech to nie je ani po stĺpy elektrického vedenia Farba hocijaká
no jo paci a coo ja viem aka dlzka aka farba na chalanovi asi viac ty si moze dovolit dat si hociaku farbu aj dlzku a su fest ze sexi na babe asi len take male ze ma hore spraveneho kohuta z vlasov a ostatne vlasy rozpustene..ale obdivujem tych co si ho davaju robit lebo to svinsky boli a najme potom rozcesavanie to je uz na umretie
číro na chalanoch je fajn,keď má po pokoch kratšie vlasy a v strede pásik cca tých 7cm.Ale fajn je aj keď to je celkom vyholené po bokoch.Záleží od typu tváre a tak
Nie, je to otrasne.. a ked k tomu niektori punkeri pridaju aj otrhane riflove komunisticke bundy po babke, tak vtedy zacinam pochybovat o prirodzenom vyvoji tychto jedincov..
Ja neviem, zdá sa mi to divné už len pre to, že to evokuje nutnú "starostlivosť" o vlasy a tomu ja akosi nerozumiem ...
A rovnako sa mi zdá zvláštne, ak tými vlasmi niekto akože chce vyjadriť názor ...
A ešte divnejšie sa mi zdá, ak tým, často v kombinácii s oblečením, niekto chce vyvolať dojem ležérnosti, či ukradnutosti výzoru, pričom robenie toho číra muselo trvať tak dve hodiny
Osobne k tomu nemám žiaden vzťah, ale raz by som to chcela vidieť na svojej hlave... nakoľko som krpec, bola by som potom aspoň o polovicu vyššia a ja chcem zažiť ten pocit, aké je to nezmestiť sa do dverí
hoci sa to možno niekomu aj hodí, alebo je to súčasť jeho štýlu, mne osobne sa to nepáči..... ani na chalanovi, ani na babe.... ale to je môj čisto subjektívny pohľad na vec....
@59@badcoree ved nech nosia, mne je to u riti. Ja len hovorim, ze je to otrasne a ked k tomu prihodia dalsie punkove doplnky, tak nemaju daleko od sociek.
...páči.....v každom názore bolo kúsok pravdy ale mne sa to proste páči....aj na babe aj na chalanoch ...nemám rada jednotvárnych ľudí...a celkovo sa mi nepáči myšlienka ,,nike/adidas je značka tak to teraz všetci nosme"...treba byť iný....trochu vytŕčať z radu.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
ja mám mnohých číratých ľudí rád, ale uznávam, že väčšinou im to na atraktivite nepridáva čo im je asi jedno a práve to je mi na tom celkom sympatické
21 ty ze nemas nato ? neveriiim ved sa obliekas jak boh punku -vdobrom
@rischo toto som myslela!)
Ale toto sa mi veľmi páči:
Ale aj tak sú na chlapcoch najkrajšie takéto vlasy:
A čo sa týka tých punkových čír a neviem čoho všetkého.. tak je to OTRASNÉ (ukamenujte ma, čakám)
(never say never)
hej presne naň som myslela
Drobný hint: ani jeden nemá číro
A rovnako sa mi zdá zvláštne, ak tými vlasmi niekto akože chce vyjadriť názor ...
A ešte divnejšie sa mi zdá, ak tým, často v kombinácii s oblečením, niekto chce vyvolať dojem ležérnosti, či ukradnutosti výzoru, pričom robenie toho číra muselo trvať tak dve hodiny
A odkiaľ asi majú ostatní vedieť, prečo dávaš do téme o čírach ľudí, ktorí ich na sebe nemajú? ...
Ale tak pre istotu ...
Ostatní, viete?
(ale na verejnosť by som s tým nevyšla