poviem to takto.. mala som sa učiť fonetiku.. hrozne sa mi nechcelo.. išla som si to s bratom pozrieť... po dvadsiatich minútach som sa už učila fonetiku
dovtedy len tolko.. kto sa na to nedival povrchne ako na dalsi "komercny americky hit" ale pozrel si ten film vsimol si o com rozprava a akym sposobom tak si nemohol nevsimnut jasne naznaky a odkazy na sudobu spolocnost, svetovu politiku a "moderny svet" verzus svet ludi, ktori stali za sebou, zili spolu, dokazali milovat ..
proste ten film nastavil krasne zrkadlo svetu ako takemu..
v neposdlenom rade priroda a farby ktorymi ten film ziaril boli nieco nadherne..
a to ze pribeh bol jednoduchy a ze posledne minuty boli neskutocne predvidatelne.. no a co.. kazda rozpravka ma priniest ponaucenie a konci happyendom aby dala nadej.. ze sa to tak da..
neveril som ze to poviem o tak komercne uspesnom filme..
@Johnysheek tak to si presne vystihol vsetko co robim ten film takym vynikajucim a mas aj pravdu v tom, ze ludom, ktorym sa nepaci je lahostajna priroda a vsetko s nou spojene, ako aj ludske spravanie, ucta a vsetk
ja som to nevidela, ani po tom veľmi netúžim, ako sa tam naháňajú modrí ľudia s veľkými ušami teraz som to povedala trošku povrchne, ale jednoducho je to pre mňa vymyslená americká rozprávka...ale tie 3D efekty by som rada videla
je to vymyslena americka rozpravka, ktora je nadherna po vizualnej stranke a nastavuje /ako kazda rozpravka/ zrkadlo svetu kde sa ludia zenu bezohladu na vsetko za peniazmi a kaslu na inych ludi/tvory/prirodu.. a tym je avatar taky skvely..
skvely film myslim ze za tie peniaze stal aj ked uz je v 3D mohlo tam byt viacej tych 3D efektov nie len namierenie zbrane na ale aj nieco ine ale perfektny je a neodporucam to po prvy krat vidiet na notebooku ako urcite to bude skvele aj tam ale v kine a najlepie v 3D je to skvele a nebolo to ani drahe normalne kino 4 ojra a v 3D v KE 5,50 ojra takze pohodka
Nemám rád sci-fi ale po vsetkých tych chvalach co som o tomto filme počul som sa rozhodol si ho pozriet..Nepamatám sa kedy som sa naposledy tak strašne nudil..po polhodine som si hovoril že ešte vydržim ešte to len bude dobré..po hodine a pol sa nic nezmenilo tak som to vypol..jedine plus su efekty ale len to dobry film nerobi..TOTAL HOVADINA
Tak powedz co je podla teba dobry film... podla mna si ten film nevidel, vsetci co tvrdili ze si to pozreli a bola to nuda to nevideli, neverim ti lebo inak by si powedal nieco viac o tom aky to bol film.
Poznam ludi co na to nesli prave koli effectom lebo nemaju radi filmy v ktorych dominuju effecty lebo ked hraju animovane postavy nedokazu ich brat ako skutocnych hercov alebo som sa stretol s clovekom ktory je taky silne veriaci ze ten film videl ale neznasal to koli nabozenstvu ktore ta rasa mala, pre neho ten film nemal zmysel lebo tam nebol Jezis - -
Mno ale myslim ze si to nevidel... tento film je robeny na to aby si isiel do poondeneho kina dal si 3D okuliare a pozrel to od zaciatku az do konca ak nieco z toho nesplnas tak mi nelez do zahrady.
Jediny minus co mal tento film bola jeho predvidatelnost ale ked dufam v dobry koniec neni na tom nic zle... - - pokial sa to niekomu nepaci tak to rozhodne neni chyba tohto filmu.
Vsetci co na to pindali, po navrate z kina mali otvorene usta a nevedeli o com skor zacnu mlet, bud o tom ze to bol jeden z naj filmov alebo o tych effectoch.
Kazdy kdo si to stiahol to mohol akurat tak po 15 minutach vypnut lebo nerozozna co je rit od ksichtu koli kvalite filmu ktory je natoceny z kina na film ktory bol robeny v HD hlavne pre 3D kina.
Videl som to tak ako som pisal cca po hodine a pol som to zrusil..sice nie v kine, kukal som to doma na pocitaci..verim tomu ze pozerat to v 3d kine je zážitok ale jednoducho podľa mna dobrý film musí zaujať aj ked ho pozeram v telke..
celkom fajn no nič prelomové ... po čase si už takmer nepamätám ani o čom bol ... odkazy na sudobu spolocnost sice pekne ale nebolo to spracovane nejak genialne tie odkazy a celkovo dej som vždy čakala na moment kedy to príde a ohúri ma ale nestalo sa....pre mna chaoticky film ci uz vizuálom ( niektoré efekty napr. v prírode a tak krásne ale inak nič moc sa mi nepáči všetko tak predigitalizované ) a to ešte ako je spomínaný s Titanicom tak to je dosť uražajúce lebo Titanic je skvelý film oproti tomuto ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
dovtedy len tolko.. kto sa na to nedival povrchne ako na dalsi "komercny americky hit" ale pozrel si ten film vsimol si o com rozprava a akym sposobom tak si nemohol nevsimnut jasne naznaky a odkazy na sudobu spolocnost, svetovu politiku a "moderny svet" verzus svet ludi, ktori stali za sebou, zili spolu, dokazali milovat ..
proste ten film nastavil krasne zrkadlo svetu ako takemu..
v neposdlenom rade priroda a farby ktorymi ten film ziaril boli nieco nadherne..
a to ze pribeh bol jednoduchy a ze posledne minuty boli neskutocne predvidatelne.. no a co.. kazda rozpravka ma priniest ponaucenie a konci happyendom aby dala nadej.. ze sa to tak da..
neveril som ze to poviem o tak komercne uspesnom filme..
ale je to pre mna jeden z naj filmov..
je to vymyslena americka rozpravka, ktora je nadherna po vizualnej stranke a nastavuje /ako kazda rozpravka/ zrkadlo svetu kde sa ludia zenu bezohladu na vsetko za peniazmi a kaslu na inych ludi/tvory/prirodu.. a tym je avatar taky skvely..
Bol to zazitok 9/10
» www.birdz.sk/webka/ashythaka...
Tak powedz co je podla teba dobry film... podla mna si ten film nevidel, vsetci co tvrdili ze si to pozreli a bola to nuda to nevideli, neverim ti lebo inak by si powedal nieco viac o tom aky to bol film.
Poznam ludi co na to nesli prave koli effectom lebo nemaju radi filmy v ktorych dominuju effecty lebo ked hraju animovane postavy nedokazu ich brat ako skutocnych hercov alebo som sa stretol s clovekom ktory je taky silne veriaci ze ten film videl ale neznasal to koli nabozenstvu ktore ta rasa mala, pre neho ten film nemal zmysel lebo tam nebol Jezis - -
Mno ale myslim ze si to nevidel... tento film je robeny na to aby si isiel do poondeneho kina dal si 3D okuliare a pozrel to od zaciatku az do konca ak nieco z toho nesplnas tak mi nelez do zahrady.
Jediny minus co mal tento film bola jeho predvidatelnost ale ked dufam v dobry koniec neni na tom nic zle... - - pokial sa to niekomu nepaci tak to rozhodne neni chyba tohto filmu.
Vsetci co na to pindali, po navrate z kina mali otvorene usta a nevedeli o com skor zacnu mlet, bud o tom ze to bol jeden z naj filmov alebo o tych effectoch.
Kazdy kdo si to stiahol to mohol akurat tak po 15 minutach vypnut lebo nerozozna co je rit od ksichtu koli kvalite filmu ktory je natoceny z kina na film ktory bol robeny v HD hlavne pre 3D kina.
hmmm.... mno a tak teda aky film ta bavil
potom ta napr. District9 nemohol bavit.