jediny frost ktoreho mam rada je ten z batmana a este ten co mi nosil nanuky a mrzlinu az pred dom. bolo to fajn. nemusela som ist na druhu ulicu do mrzlinarne!
@15 jakto ze mi to nedalo toho diabolskeho smajlika :/
@kurope nezdielam nazor o tom ze tvoja anketa bola stupidna sak si len robil prieskum..ktory teraz robim ja ber to tak ze pre mnohych su to 3 rozne ankety s vecami o ktorych existencii ani nevedeli =D
@neith74 preco by to malo byt zo srandy? =D ak sa ti paci a mas peniaze mozes si kupit aj repliku "ktorú tvorí 70 centimetrová čepeľ z pravej japonskej nehrdzavejúcej ocele, rúčka potiahnutá pravou kožou a čip, ktorý po nasnímaní čítačkou potvrdí jeho originalitu." =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Neveim čo je na tej mojej diskusií také "stupidné".
Povedal to učenec menom@hluzar , a keďže si sa rozhodol o tretiu paródiu mojej "neskutočne stupidnej" ankety, tak predpokladám, že jeho názor zdieľaš.
@12
@kurope nezdielam nazor o tom ze tvoja anketa bola stupidna sak si len robil prieskum..ktory teraz robim ja ber to tak ze pre mnohych su to 3 rozne ankety s vecami o ktorych existencii ani nevedeli =D