A prečo plačeš dcéra moja, pýta sa matka dcéry pred vydajom ?..............a dcéra na to:, mamo moja chleba piecť, variť, prať a žehliť si ma naučila, len trtkať si ma zabudla naučiť ...........filip
mňa zas teší, ak vie variť aj chlap (aspoň sa snaží).. veľmi by ma odrádzala predstava že nič nevie a keby som s ním ostala tak som vo výkone trestu nejakej závodnej kuchárky..
veľmi ma odrádzalo keď mi jeden bývalý nebol schopný spraviť ani čaj, lebo kanvicu mali pokazenú a na sporáku nevedel.. bola vtedy zima a doniesol mi vodu zo sirupom.. nuž.. to bolo moc
Jednoznacne plus. Domace jedlo z lasky je top ..Celu zivot som nadaval na domace jedlo ked som ho mal a prial som si jest stale jedlo z restauracii ...no a teraz ked posledne roky zijem len na restauracnom jedle tak z casu na cas mi to fakt ze chyba.
Ak by nevedela tak by mi to nevadilo...pokial by teda mala volu ucit sa so mnou..kedze ja som v tomto uplne zaostaly .
Ono je to napr. dane aj tym ze muzi vacsinou robia technicku pracu kde potrebuju vela logiky a uvazovanie a z toho vyplyva, ze nemaju cas a ani volu sa ucit kvoli sebe samemu nieco take ako "varit" ked si jedlo mozu kupit uz hotove
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A vela z vas nevie a ked hej tak sa to neda jest
Ja tej ruske s ktorou sa teraz taham uz radsej pripominam, nech na to kasle...
Len sa zbytiocne zhadzuje kazdym pokusom
A prečo plačeš dcéra moja, pýta sa matka dcéry pred vydajom ?..............a dcéra na to:, mamo moja chleba piecť, variť, prať a žehliť si ma naučila, len trtkať si ma zabudla naučiť ...........filip
O TOM JE ŽIVOT! ROBIŤ VECI SPOLU!
a teraz všetci, čo ma poznajú musia povedať, že to je plus! - dobre, nikto ma nepozná, ale to nevadí
@semhamforas ...Aj tym som znamy
napríklad ja by som ocenila keby chlap vedel variť aspoň rak ako ja, ak nie lepšie
veľmi ma odrádzalo keď mi jeden bývalý nebol schopný spraviť ani čaj, lebo kanvicu mali pokazenú a na sporáku nevedel.. bola vtedy zima a doniesol mi vodu zo sirupom.. nuž.. to bolo moc
Ak by nevedela tak by mi to nevadilo...pokial by teda mala volu ucit sa so mnou..kedze ja som v tomto uplne zaostaly .
@meredithgrey
Ono je to napr. dane aj tym ze muzi vacsinou robia technicku pracu kde potrebuju vela logiky a uvazovanie a z toho vyplyva, ze nemaju cas a ani volu sa ucit kvoli sebe samemu nieco take ako "varit" ked si jedlo mozu kupit uz hotove
ako ja rada si varím, ale veľa jedál nenávidím, práve tie , čo ostatní ľudia bežne jedia .. a by som ich spravila iba s nožom na krku