Pačia sa babám kučeravé vlasy akože Afro alebo viac vyrovnané žehličkou ??
No ja si vyrovnávam vlasy už pomaly 4 mesiace . Ja osobne mám brčkavé vlasy AkoŽe FEst Brčkavé ja neviem či sa to babám lúbi lebo chcem mať dlhšie vlasy aspon do polky tváre. Tak neviem ći sa babám lubi viac brčkavé alebo Vyrovnané poradte
@kikokiko555 ked budu trosku dlhšie, tak gravitácia zapracuje .. kamarát ma kučeravé približne po bradu (samozrejme postupne zostrihané) a ide mu to... ono so žehlením budeš mať len trapasy, bude vonku pršať a budú vyzerať blbo, bude zima, sneh čiže stála vlhkost a budú vyzerať blbo pretože ich budeš mať ostrihané na strih s rovnými vlasmi... treba kučeravý strih
@sandy114 Vysvetlila Si to dobre Vieš mne bi vlastne bolo jedno keby som mal dlhé kuČerave alebo rovne ale teraz ... ked vlasy rastú mi to stoji vselijak chápeš nie? tak iba teraz si vyrovnavam
@kikokiko555 veď na to šupni nejaké tužidlo, určite ti to vlasy dokaka menej ako žehlenie.. ja som dakedy tiež žehlila vlasy každý deň a vyzerali hrozne
vyslovene ma odpudzuje ked si chalan robi s vlasmi nieco viac ako ze si ichg umyje a mozno prehrabne hrebenom. zehlicka??? co ti sibe? ja nechapem ani babam ze sa im to chce ale na chalanovi mi to pride fest divne. no a este 100 krat horsi je gel vo vlasoch, fuj to!
urcite ziadna zehlicka ... kucery su krasne ale je pravda ze kazdemu sa hodi nieco ine a ty musis vediet v com sa citis lepsie a sebaistejsie ....a aj kazdej babe sa paci nieco ine ..... mne osobne kucerave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale nerovné zacopovateľné... hmm...
nežehli sa! radšej si to daj do copu a keď už...vyžehli sa fakt len na príležitosť..lebo tak si doničíš vlasy, že budeš banovať!
mimochodom dlhe vlasy u chalanov mi fest imponuju