Strasne by mi vadilo, ze by mi bolo vidiet brucho. A celkovo by sa mi to podla mna vobec nehodilo, k nohaviciam nosim rada dlhe tricka a k sukni take po pas.
Plne docenujem ich zmysel pri gatiach a sukniach s vysokym pasom. Nikdy som to nevyhladavala, ale teraz mam niekolko a milujem to. Tie vysoke gace a kratky top a len ten tenucky pasik koze, ktory vidno medzi topom a nohavicami
Podľa toho, či sa nosia vkusne. S vecami s vysokým pásom a s niečím ešte navrchu. Inak to vyzerá dosť infantilne ak sa to nenosí vkusne. Na babách do 14 rokov mi to príde celkom cute ak to majú normálne k džínsam alebo aj krátkym nohaviciam. U dospelých to už začína vyzerať nevkusne.
Ja vlastním len jeden. Nemá žiadny výstrih, je úplne po krk ale nie je to úplne ako rolák. Naposledy som ho mala s legínovými nohavicami s vysokým pásom no a na tom všetkom som mala také košeľové šaty - je to ako normálna košeľa s dlhým rukávom, len je to dlhé takmer po kolená. Nakoľko legíny nie sú nohavice, košeľové šaty mi zo zadu zakrývali to, čo legíny odhaľujú no zároveň som mohla ukázať aj crop top, pretože šaty boli rozopnuté len ako kaftan. Z brucha som mala odhalený len malý pás kože nad pupkom.
Úprimne, neodvážila by som sa nosiť ho inak. Možno na turistiku áno alebo do záhrady keď je horúco ale nie do mesta na nejaký event.
Oh a taktiež si myslím, že sa viac hodia babám s menšími prsiami. Bohužiaľ, na nás ostatných majú tendenciu vyzerať vulgárnejšie Čiže ak mal z toho doposiaľ niekto komplexy ohľadom topov a oblečenia, tak tu je konečne kúsok, ktorý sa viac hodí pre takýto typ postavy. My opinion
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ja vlastním len jeden. Nemá žiadny výstrih, je úplne po krk ale nie je to úplne ako rolák. Naposledy som ho mala s legínovými nohavicami s vysokým pásom no a na tom všetkom som mala také košeľové šaty - je to ako normálna košeľa s dlhým rukávom, len je to dlhé takmer po kolená. Nakoľko legíny nie sú nohavice, košeľové šaty mi zo zadu zakrývali to, čo legíny odhaľujú no zároveň som mohla ukázať aj crop top, pretože šaty boli rozopnuté len ako kaftan. Z brucha som mala odhalený len malý pás kože nad pupkom.
Úprimne, neodvážila by som sa nosiť ho inak. Možno na turistiku áno alebo do záhrady keď je horúco ale nie do mesta na nejaký event.
baby co nosia nohavice vytiahnute az pod kozy mi pripominaju stare babky
ale samosrejme vzdy s kratasmi/suknou/nohavicami s vysokym pasom