mne osobne sa to nelubi. ale poznam jednu ehm ehm slapku co ma ratafak jak slon! nehovorim ze musia byt ty ludia zly alebo co ale proste sa mi to nepaci...
osobne mi to nevadi nejako, ale asi by som bol radsej, keby moja partnerka nemala velky nos, staci, ze ja mam dobry frnak, mohli by nastat komplikacie D
@malapohroma Vies ale mozno to nieje nevyhoda , je t o len tvoje poznavacie znamenie , Cindy Crawford ma tiez znamienko na hube co vyzera jak herpes ale nedala si ho aj tak odstranit
@malapohroma Ta bradavica jej zarobila miliony mozno by z nej bola skrata bez nej , ale nie to asi nie ale ty mas 14 rokov si pekna a na svoj vek si vyspela , bud rada a ked niekto nevie ocenit na tebe toto a vadi mu tvoj nos tak mu zapal vytahovu sachtu , alebo to nechaj namna
@mm47 oci maam mozes skumat moje lave mam v nom dve male skvrnky (fakt) ale inak hrozne by sa mi pacili fialove sosovky ale este nemam objednam za 2 mesiace
@malapohroma Tak ich vyskumam ze budem o nich vediet viac jak ty sama fialove mozu byt pekne hm ale citala si si ten text? ze tito moze vadit , mat zhorsene videnie , vacsiu citlivost na svetlo atd.
Porad ake si mam dat ja na to moje hnusne prirodzene oko? napr. HNEDEE jej te uz mam
@mm47 ved keby mi v nich bolo zle nebudem ich nosit ze vyhadzujem peniaze do vzduchu som si uz zvykla aj ja mam hnede.. ale take skarede svetle.. nie take pekne tmave
spoluziacka ma zevraj velky a kebymi to nepovedala taksi nevsimnem .. dalsia ho ma taky jak adela nieco take a tiez somsi proste nanu zvykla normalne samito paci! asetcia len pindaju zeaky ma nos! no normalny!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
som na ne zaťažená. i u žien i u mužov a závidím im to!!!!
Neboj sa vsetko sa vyriesi , uvidis za nejaky cas ci ti to vobec este bude vadit
Porad ake si mam dat ja na to moje hnusne prirodzene oko? napr. HNEDEE jej te uz mam
keby nieco tak ja sa hlasim