noo tak s 13-ročným by som isto nechcela nič mať.. no možno neskôr keby to bolo že ja 18 a on 15... to by šlo.. aj kamarát chodil s 18 ročnou babou :o)
no ja mam 18 a paci sa mi 16rocny co by som este donedavna nepovedala to som bola na starsich (kludne aj o 7 rokov) a teraz toto no asi treba vselico vyskusat
ja proti tomu v zasade nic nemam, ale tiez by mi to nedalo chodit s mladsim....asi by som s nim nemala co preberat....ale tak po takej 30tke by to podla mna zas slo...potom ten vekovy rozdiel nie je az taky vyrazny
v podstate mi na tom veku nejako nezalezi. mam 21 a bral by som od 16-25 babu..ovsem ze tych od 16-18 je velmi malo dost rozumnych tak dost pochybujem ze taka je..ale ak by bola a stretol by som ju tak by nebol problem..cize viac realne je 18-25...starsiu by som chcel ale neviem si predstavit ist do manzelstva zo starsou ....to isto nie...tam skor vacsi rozdiel cize napr ja 30 ona 22
setko je mozneee.ale vek 13 rokov asi ozaj neni vhodny...Sak estelen puberta zacina/no dobre niektorym aj skor/ a pre chalanov je to skor nejaka hra-nie vztah.to sa vztahom neda nazvat
V takom veku nie možno neskôr, že by sme obaja mali doštudované a mali rozum, na rovnakej urovni ako aj myslenie. ale teraz isto nie, radsej takeho co ma 30 ako takeho co ma 15.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a co to znamena?? ze som zdravy muz..
a s kym by som chcel nieco mat..
s tou ktoru lubim.. a vek je ta posledna vec ktora nieco riesi
Jasne keby som mala 40 a mala 25 rocneho bolo by to fajn ale teraz nehrozi najblizsich 10 rokov urcite...