Také dačo som nosila ako malá na sánkovanie (a ani vtedy som to nejako nechcela nosiť, ale čo, na sánky dobré všetko, čo hneď nepremokne a nenaberie sa tam sneh
videla som tu názory že ludia v nich chodia krivo neviem čo....áno chodia..lebo si kupujú šmejdy za 12€.
skúste si pozrieť originál stránku...a potom čosi hovorte....ani neviete aké druhy uggov sú a nadávate na ne.to že ludia chodia čaptavo za to topánky nemôžu.
Prdnedávnom som si ich aj chcela kúpiť, lebo nemám nervy na viazanie šnúrok , ale keď som zistila z čoho sa vyrábajú...to by som radšej chodila bosá ://
ladyawa milá moja ty si radšej kupuj topánky z gumy aby sa ti riadne noha dojebala alebo choď radšej bosá a budeš mať pokoj...... aby náááhodou nezomrelo jedno zvieratko...a vieš čo ty žereš ?? či si vegánka ??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale aspoň som konečne zistila, jak sa tá pejčovina volá
» www.uggs.com.au/index.html...
ináč upredňostňujem boty
Také dačo som nosila ako malá na sánkovanie (a ani vtedy som to nejako nechcela nosiť, ale čo, na sánky dobré všetko, čo hneď nepremokne a nenaberie sa tam sneh
ja radsej taketo cizmy
skúste si pozrieť originál stránku...a potom čosi hovorte....ani neviete aké druhy uggov sú a nadávate na ne.to že ludia chodia čaptavo za to topánky nemôžu.
» blog.peta2.com/2011/12/help-sh...