Pokiaľ to nie je prehnané(čo je samozrejme vecou subjektívneho náhľadu) tak je to fajn. Je to ale individuálna záležitosť - niekomu sa to hodí, niekomu nie.
Ja sám mám momentálne 0,7 slimáka. Neplánujem však rozťahovať nad 1 cm.
depends...toto je jedna z veci, ktore absolutne nedokazem generalizovat, dokonca neviem ani urcit podmienky kedy sa mi to paci a kedy nie...nieje to obycajne "niekomu sadnu". sam som nad tym uvazoval, ale rozhodnut sa pre to mozem vzdy...vziat to spat uz nieje take lahke. kym to musim zvazovat a niesom si tym isty, tak to za to nestoji. a okrem toho - uz ma to pomaly aj prechadza, takze nakoniec je asi dobre, ze som to nikdy nespravil.
a obyčajná odpoveď "nie" sa nenašla, lebo s fuj nikdy sa nestotožňujem, nech si robí každý čo chce, ale je pravda, že sa mi to nepáči, hlavne tie veľké
a preco maju niektori potrebu pisat ze to je uz out, ze to vyslo z mody a podobne. to nikomu nenapadlo ze to niekto moze mat, kvoli tomu ze sa mu to proste paci a stotoznuje sa s tym a nie je to pre neho otazkou mody?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale samozrejme, nech si každý robí čo chce
asi ako toto...
Komu sa cez neho chce ísť.. ach 5km
Ja sám mám momentálne 0,7 slimáka. Neplánujem však rozťahovať nad 1 cm.
No kedysi mi jebalo trošku viacej a mal som 15 mm diery