A aký predmet ten učiteľ vyučoval? Zaujíma ma to Napríklad kamarátka bola v prvom ročníku zamilovaná do svojho triedneho a keď odišiel zo školy, týždeň sa tam nechcela ukázať
s jedným som aj chodila Učil ma na strednej matiku a fyziku a 2 roky aj chémiu Boli to tie najkrajšie 4 mesiace v mojom živote Škoda, že vždy sa nájdu vyjebané suky čo preberú chlapov -.-"
@nikol545 nie, my sme začali chodiť až po skončení môjho štúdia, o nejaké 2 mesiace po..
mala som z toho neuveriteľne blbý pocit zo začiatku...predsa len profesor...a spolužiaci to môžu vidieť a trapas ale láska mi prebila strach a potom som to mala na háku
teraz mám profesora, ktorý je prudko príťažlivý všetky baby v škole po ňom slintáme však to je dokonalý chlap, v hlave to nemá nasrané, je aktívny, vyzerá úžasne, je mladý /má asi len 28/, dokonca aj prachy má no a neslintajte
tak máme dosť mladých doktorandov, ale prídu mi "len" sympatickí (niektorí), príťažliví určite nie, ani zo starších profesorov mi nikto nikdy nepadol do oka, aj keď spolužiačkám sa podaktorí dosť páčili, asi mám nejaký pokrivený vkus
nikdy žiadny a teraz mám len 2 učiteľov, teda jedného lektora, k tomu učiteľovi mám neutrálne pocity a s tým lektorom mám super vzťah, ale taký kamarátsky a mohol by mi byť otcom ja si všeobecne nevšímam chlapov
Cvičiaci z chirurgie Vôbec to nebol môj typ, ani som z neho nebola nijak pobláznená, ale čo si budeme klamať, pozeralo sa na neho dobre (a stále sa na neho pozerá dobre, ked ho stretnem na oddelení).
to je profesia na ktoru mam slabost na strednej nemame ziadneho profaka, takze to nic ale ked niekam idem na prednasku... hohohooo a doktorandi ani nehovorim, to amen tma so mnou vtedy
Na strednej som mal učiteľku, ktorá vyzerala ako bohyňa Tam bolo dopredu jasné, že ju nikto zo študentov nezbalí, lebo evidentne mierila vyššie Na výške v prváku ma učila doktorandka fyziku, no srdce mi pri nej bilo ako splašené
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
na SS a VS nic moc
mala som z toho neuveriteľne blbý pocit zo začiatku...predsa len profesor...a spolužiaci to môžu vidieť a trapas ale láska mi prebila strach a potom som to mala na háku
No môj vkus to nenenenene.