podobne problemy ako vacsina nasej produkcie...jednoducho pribeh ide odnikial nikam a my ho sledujeme (nehovoriac o absencii slangu, no kto z vas dneska trepe makcen do slova lubim?? ...ale fakt o prirode a prostredi sa zapriet neda
@5 no tipni
nejde mi o to slovo samotne, ja len narazam nato, ze nemozes proste urobit film, ktory by nevyzeral umelo, ak planujes pouzivat spisovny jazyk
tak tam dost nadavali a mne sa top zdalo verne.. ako na dedine a kde to je ten cierny balog.. netusim a hanbim sa neviem akym narecim by sa tam malo hovorit... treba zistit.. neni to stredne slovensko?
mne sa tento film páčil...bola v nom zobrazená realita....síce tá býva ešte o niečo krutejšia ale ten film bol veľmi dobrý...
určite nezapadne prachom ako veľké množstvo rýchlokvasených filmových trhákov...
@8 problem je v tom, ze v amerike filmy podobneho razenia robia, aby mali sancu na ocenenie ako je oscar a podobne, ostatne (volajte si ich ako chcete) potom idu po zarobkoch...no pokoj v dusi nema sancu ani v jednej kategorii bohuzial pre nas
proste vo filmoch sa tocia strasne peniaze...a je to citit...
ja nemam rad slovenske filmy. Su také moc umelecke alebo ako by som to nazval. jednoducho tomu chyba dynamika. Podobne je na tom aj tento film. Slovenska kinematografia nema sancu prerazit. Dobrí režiseri su tí, ktorí režiu nikdy neštudovali.
@9 v slovenských filmoch mi predovšetkýcm chýba spád. Všetko sa tam donekonečna omieľa okolo jednej udalosti a až keď sa to už preomieľa do špiku kostí príde nejaká daľšia udalosť...
Jediný slovenský film ktorý sa mi páčil bol rozhovor z nepriateľom, aj keď Pokoj v duši som ešte nevidel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Že si ty zo západu?
nejde mi o to slovo samotne, ja len narazam nato, ze nemozes proste urobit film, ktory by nevyzeral umelo, ak planujes pouzivat spisovny jazyk
určite nezapadne prachom ako veľké množstvo rýchlokvasených filmových trhákov...
proste vo filmoch sa tocia strasne peniaze...a je to citit...
Jediný slovenský film ktorý sa mi páčil bol rozhovor z nepriateľom, aj keď Pokoj v duši som ešte nevidel.