Príbeh, ktorým je ten film inšpirovaný, je zaujímavý a hodný spracovania.
Ale spracovanie, herecký výkon atď. nuda.
Napríklad sa mi zdalo, že film ako keby podporoval myšlienku, že si človek môže uvedomiť svoju transrodovosť prvýkrát až v dospelosti pri vyskúšaní pančúch, čo je podľa mňa veľká hlúposť. Herecký výkon hlavnej postavy bol iba stonásobnou ukážkou toho istého úškrnu.
pribeh sa mi pacil, aj to ako film zacinal, postupne s filmom sa mi vsak eddieho herecky vykon uplne prestal pacit. ja viem, ze to muselo byt tazke zahrat, ale ta jeho utrapena tvar tristvrte filmu mi to pokazila.. ale ta kocka co tam hrala s nim bola uplne super a celkovo to bol jeden z tych lepsich filmov
veľmi pekne natočené, sympatické prostredie, kostýmy, herci a tak.. proste povrchovo pekné, ale nevyvolalo to vo mne žiadne emócie, skôr také prázdne a nudné.
Pozrel som si trailer a stačilo mi. Myslím že film vidieť nepotrebujem a transexualitu považujem za psychickú chorobu. Už len keď niekto vysloví vetu: "Som muž ale cítim sa ako žena", príde mi to divné a nenormálne! Ako sa muž môže cítiť ako žena? Veď to nie je normálne, také niečo by sa malo podla mňa riešiť na psychiatrii.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
skvelý príbeh, ale spracovanie totálne nahovno a povrchovo. filmovo nada.
Ale spracovanie, herecký výkon atď. nuda.
Napríklad sa mi zdalo, že film ako keby podporoval myšlienku, že si človek môže uvedomiť svoju transrodovosť prvýkrát až v dospelosti pri vyskúšaní pančúch, čo je podľa mňa veľká hlúposť. Herecký výkon hlavnej postavy bol iba stonásobnou ukážkou toho istého úškrnu.
Páčilo, ale že by som z toho nejak kokošila, to nie.
Je to pravda. :/