Definuj. Nedá sa získať? Ako, je nedostupná, aj keby som sa snažil? Alebo som jej nepríťažlivý? Ak je to to prvé, akože, nedostupnosť, alebo podobne, tak to môže byť tak ktosi, kto o mne ani nemá šajnu, že existujem. To druhé je jasné.
Ale vždy je šanca získať kohokoľvek, za predpokladu, že sa druhej strane aspoň trochu páčite.
Ako sa hovorí u nás na jednom predmete. Získať môžeš čokoľvek, ak sa budeš dostatočne snažiť.
to je jasné... hoci už sa mi stalo, že som si myslela že toho človeka nezískam a motyka vystrelila ale napr. aj teraz sa mi páči jeden môj veľmi dobrý kamarát - snažím sa to udržať v rovine páčenia sa lebo hoci to je fakt úžasný chalan, ktorý mi je oporou, má dievča už dva roky a navyše buď po tomto alebo po druhom semestri chce odísť zo školy takže jednoducho povedané je to v háji a ja nemám žiadnu šancu...
to je jasne, ze ano.. podla mna kazdemu cloveku sa take nieo skor ci neskor prihodi ale zas aj take to zalubenie nestastne je uplne magicke a treba ho zazit.. ja som ho zazil veru uz vela krat patri to k zivotu
Ano, prave pred chvilou som kvoli tomu doplakala. Boli to ked si mate vecer lahnut vedla osoby, ktoru lubite a nemozete s nou nic mat....a zase revem...super...
s tou spoluziackou to bolo tiez ale teraz sa mi paci najlepsieho kamarada frajerka...takze keby som mu ju prebral tak neviem neviem ako by to s nim dopadlo...(a tiez so mnou )
Ziskat sa da skoro kazdy, len treba vediet ako na to, treba byt vnimavy a pozorny.. Horsie je, ked ma dotycna priatela.. Vtedy treba prehodnotit, ci stoji za to znicit cuzdi vztah.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
Ale vždy je šanca získať kohokoľvek, za predpokladu, že sa druhej strane aspoň trochu páčite.
Ako sa hovorí u nás na jednom predmete. Získať môžeš čokoľvek, ak sa budeš dostatočne snažiť.
Ale niektori ludia sa v tom uplne vyzivaju ze haha na mna nemas !
A to dost boli ..... : /
Ale dávam prednosť pocitu mať rád niekoho...