Ahoj mám otázku...páči sa mi jedna baba hovorí mi že som zlatý a už mi povedala že mna má rada ale neviem či sa ja páčim jej a či by so mnou chcela chodiť...poradte prosím.
také,že reč tela nič? najlepšie je to z toho poznať. Ako s tebou komunikuje, ako blízko je pri tebe,či jej nevadí letmý náhodný dotyk,či sa usmieva,keď ťa počuje..atď
@boltoon typicke zenske hluposti. Pre zenu je zlaty kazdy kto je jej sympaticky (rozumej fyzicky, zoadna laska!!!!) a rada ma kazdeho, kto sa ku nej pekne sprava (rozumej zasa ziadnu lasku!!!!). To ti zeny v tvojom zivote poviedia este milionkrat, zvykaj si preto, ze to nic neznamena.
fakt máš 18 ? .. no to je jedno.. nemyslím v škole ako sa k tebe správa povedzme aj mimo školy .. keď ju zavoláš von len tak sa prejsť a pokecáte uvidíš či je medzi vami chémia
Inak čiastočne súhlasím so @chef -om .. ale len to druhé lebo,aby bol zlatý stačí aj to,aby sa pekne ku babe správal nemusí byť len fyzicky pekný.
hmmm ja som povedala, že mám niekoho rada veľa chalanom, pretože ich mám naozaj rada, retože sú super.. ako moji kamaráti. čiže to nevyhnutne nemusí znamenať nči oné... ale môže.
to je normálne, že dievča povie kamarátovi, že ho má rada, že si zlatý hovorí každá, ku ktorej sa pekne správaš, ale nie je všetko zlato, čo sa blyští, tak na to POZOR, aby si náhodou nedojebal kamarátstvo, len kvôli tomu, že sa naondíš na niečo, čo je len v tvojej hlave...
ja nevravim len tak hocikomu ze je zlaty a ze ho mam rada. mozno som to uz povedala ale dvom kamaratom, ale to boli skutocne taki ludia ktori boli uzasni mala som ich rada a za urcitych okolnosti by som si mozno s nimi aj vedela nieco predstavit. teda rozumej nie ze by som ich prave "chcela" ale keby chcu maju sancu si ma "namotat" mna clovek rychlo dostane na obycajne mile spravanie
to baby hovoria asi každému,že je zlatý neraz idem po ulici a počujem baby,čo sa prechadzajú." uff aký zlatý chalan prešiel"( na mňa).a ja ich vidím prvýkrát nabudúce sa spýtam asi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Inak čiastočne súhlasím so @chef -om .. ale len to druhé lebo,aby bol zlatý stačí aj to,aby sa pekne ku babe správal nemusí byť len fyzicky pekný.
a taktiež mám rada mnoho ľudí...vlastne, ja som taký filantrop, čiže..
ale neviem, ako je to u nej... skús to odpozorovať, alebo sa jej to opýtaj.. ) uvidíš, že priama cesta je tá najlepšia
odvtedy ma už neuvidela