Ahojte! Asi pred mesiacom som sa spoznala s jedným chlapcom, je veľmi zlatý a dosť sa mi páči Stále mi na FB píše, navzájom si zo seba uťahujeme a píše mi aj pusinky (len teraz prosím nezačnite že sa mám vykašlať na FB a blá blá, ale pre mňa jedna F
Kazdy clovek cez internet je zlaticko. V realite je to ine. Najprv ho spoznaj aky je realne. A nie tu ficat na FB a rozplyvat sa. Cez internet su vsetci uzastny,zlaty a bla bla bla. Pride realita a hned su to iny ludia.
...niekedy ma pri takýchto diskusiách napadá čo by asi tak chlap musel spraviť aby žena vedela čo si o tom má myslieť... pretiahnuť ju na fontáne za tónov Vody čo ma drží nad vodou?
sorry, inak. čo myslíš, ako veľmi je pravdepodobné že ti venuje pozornosť a posiela pusinky a lajkuje veci a taguje ťa, lebo ho nudíš a absolútne nezaujímaš?
@allexiis - jo, ak bude naživo celý chladný a odťažitý, tak sa hanbí. mnohým chlapom sa skrátka takéto veci ľahšie dávajú najavo menej osobne, odbúrava to strach a trému, takže sa nenechaj zmiasť a buď naňho milá a neodťažitá, to by ho mohlo posmeliť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
...niekedy ma pri takýchto diskusiách napadá čo by asi tak chlap musel spraviť aby žena vedela čo si o tom má myslieť... pretiahnuť ju na fontáne za tónov Vody čo ma drží nad vodou?
sorry, inak. čo myslíš, ako veľmi je pravdepodobné že ti venuje pozornosť a posiela pusinky a lajkuje veci a taguje ťa, lebo ho nudíš a absolútne nezaujímaš?
@tomias to som si myslím aj ja, ale tak...
PS : Skús zabudnúť na to čo ti vypisuje na FB a rozprávaj sa s ním normálne až potom si zamotaj hlavu... Lála hovorí z vlastnej skúsenosti ...
Laurikaaa dúfam,že ty sa na mňa tiež takto nezmotávaš : D