Zdravím. Začnem asi tým, že som v pondelok nastúpila do prvého ročníka na SŠ. Hneď ako som tam prišla, tak som si všimla jedného chlapca, ktorý chodil ku nám aj na ZŠ. Páči sa mi už hroozne dlho... No, v pondelok keď sme boli v škole, tak prváci a druháci
@6 napísala že spolu chodili na základku, a keď tam bola škaredá a ani o ňu nezakopol, a teraz keď je pekná tak na ňu zazerá, tak si zaslúži aby ho ignorovala
@l1me no u nas.. tiez svietilo slniecko, a teplucko bolo.. nuda ako tak bola kedze sem cely den doma drvim sa... a vonku fajnovo.. ludia fajnovi.. iba neni cas
@amileen sorry ale jebe ti ??... Asi sa sem prihlasila preto pretože chce vyriešit jej pubertalny "problem" .Nechapem načo by sa sem niekto prihasvola len tak a založil celkom rozsiahle forum ktore ma byt akože "fake" pre pobavenie ostatnych uživatelov ?
Alebo možno som nepochopil čo si myslela tym orignalnym slovom "fake " a napisal som debilinu .
neviem čo chceš, ale spolužiak pozerá na spolužiačku, ale láska to nebude to vieš, keď ti je niekto tak galakticky čudný tak na ňho prosto musíš civieť, len toľko povzbudenie do nového dňa
@hoperpohroma ziaden clovek nema face jak kon, neprehanaj ak ti to niekto povedal a ty mas teraz averziu na muzov tak si uvedom ze nie vsetci su taki ze pozeraju na krasu
@flysser ja mam averziu na muzov co sa o seba nestaraju
ja sa pol hodinu snazim pred zrkadlom vyzerat ako clovek a nerozumiem preco by mal mat chlap v pcku ako vyzera, zatial co ja sa snazim vytazit zo seba co najviac
som rada ze ja fyzicky pritahujem svojho priatela a on mna, na to su predsa partneri, ked nechces pritazlivost na to mas kamaratov..
@hoperpohroma vztah kde je vzhlad na prvom mieste nevydrzi vecne. vies ako pisali prekliati basnici, fyzicka krasa raz pominie, ci sa ti to paci alebo nie. aj ty raz budes len hnijuca kopa prachu obozierana cervami 3 metre po zemou takze ja sa o vzhlad nestaram, pretoze si myslim ze dvolezite je to co je vnutry. a cakam na den kedy sa dozijem toho ze stretnem dievca co bude mat rovnaky nazor a nebude sa o svoj vzhlad takmer vobec starat
@flysser dufam ze taku nejaku najdes, ja by som bola rozhodne urazena keby si ma chlap vybral len na zaklade toho ze mam vaginu a sme povaho kompatibilni.. by som mu povedala ze takych ma 1000 a ja potrebujem nieco viac
@hoperpohroma trosku si protirecis, najprv pises ze ako vsetci pozeraju na vzhlad, a potom ti vadi ked je niekto nenarocny? ja som chcel povedat len tolko ze dolezite su povahove vlastnosti, a co sa tyka sexualnej pritazlivosti tak ak ma vaginu je to v pohode, inak mi na tom vzhlade nezalezi (ak to niesu extremy)
@flysser ja chcem byt pre chlapa jedna z miliona, chcem sa mu pacit aj fyzicky, nemam zaujem aby bol so mnou len preto lebo mam vaginu.. jasne ze aj povaha je dolezita, ale no sam uvidis ako to bude slapat bez pritazlivosti
@hoperpohroma ako som napisal, co sa tyka pritazlivosti staci mi to ze je zena. a samozrejme keby som mal frajerku dal by som jej pocitit ze je pre mna jedina, ale zas budme realisti, na svete nieje len jedna prava laska, keby nebolo jej asi by som si nasiel aj nejaku inu. ty pises ze sa chces pacit chlapovi aj fyzicky, ja tvrdim ze ju nechcem obmedzovat tym ze napriklad bude musiet kazde rano travit v kupelni makeupom len preto aby sa mi pacila, aj o tom je laska, o tom ze das druhemu slobodu, a chcem ju mat rad taku aka je, a nie ju nutit sa zmenit aby sa mi vzdy pacila a aby vzdy vyzerala tak ako ja chcem
@flysser ale ved to neni o tom ze ty by si ju nutil, mna frajer tiez nenuti. ja sa do toho nutim sama lebo chcem vyzerat dobre a dost by ma deprimovalo keby to chlap ani nevedel ocenit a celkovo by mu bolo jedno ako vyzeram, lebo potom by bolo jedno aj jemu ako vyzera a to sa mne nepaci. zase nebudem ho nutit aby tam travil neviem kolko casu ale myslim si ze na par kozmetickych upravach nie je nic zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ja neviem, podla mna to vyzera ze sa mu aj mozes pacit
ved ked sa an inepoznaju tak podla coho si ju asi vsimne? podla toho ako vyzera preda >________>
@vladqog dakujem . ale tak a ty sa mas ako?
aj ked ty budes asi rad za hocico
a chudnutie je ta najlahsia vec na svete predsa
Alebo možno som nepochopil čo si myslela tym orignalnym slovom "fake " a napisal som debilinu .
ja sa pol hodinu snazim pred zrkadlom vyzerat ako clovek a nerozumiem preco by mal mat chlap v pcku ako vyzera, zatial co ja sa snazim vytazit zo seba co najviac
som rada ze ja fyzicky pritahujem svojho priatela a on mna, na to su predsa partneri, ked nechces pritazlivost na to mas kamaratov..