ten Acer je výkonnejší aj čo sa procáku týka aj grafiky, ale zasa s Acermi nemám moc dobrých skúseností (s 8 ľudí čo poznám a majú Acer tak 7mim sa do 2mesiacov pokazil a žiadne extrémne zaobchádzanie)
čo sa týka procákov tak by som povedal že Intel patrí k tím lepším do AMD by som nešiel, nataktované sú v oboch prípadoch cca rovnako ale ten Sandy Bridge je predsa len o niečo rýchlejší
@filus díky za info. ktoré značky sú tie spoľahlivejšie? Lebo všade čítam stále niečo iné. Ja aceru tiež moc neverím, jeden doma máme a ide zapnúť kedy sa mu chce (zrejme pokazené spúšťacie tlačítko). Známy majú 2 acery a idú im bez problémov.
ja mám Dell a som nadmieru spokojná !!!! Asusom a Acerom príliš neverím.. nevyhovujú mi na nich také drobnosti ako touchpad a aj to že sa rýchlo to zatváranie opotrebuje.. sa ti bude zatvárať notebook počas písania to sú moje skúsenosti.. PB neviem Ale odporúčam Dell alebo Lenovo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@filus @matheusko
čo sa týka procákov tak by som povedal že Intel patrí k tím lepším do AMD by som nešiel, nataktované sú v oboch prípadoch cca rovnako ale ten Sandy Bridge je predsa len o niečo rýchlejší