@acheraya@tomas@filipkoo ďakujem ľudkovia, vlastne som bola toho istého názoru, že to je nič moc, hlavne žiadne recenzie a podobne som nemohla nájsť, počula som že je to nejaký brat Acerov takže sa mu vyhnem zrejme
@filipkoo blbost...mimo toho ze uz pomaly kazdy na tu znacku picuje..asi len zo zvyku...mam taky uz niekolko rokov (asi 3 alebo 4) a doteraz slape jak hodinky..
@acheraya predpokladam ze ta sere nieco zo strany sw coz neni problem notasu ako takeho ale jeho pouzivatela co znamena ze s inou znackou by si na tom nebola o nic lepsie
@kosmiklove ano, Acer na svoju cenu nie je až taký zlý, ako o ňom hovorím, ale je toľko ďaleko lepších značiek, vďaka ktorým na Acer ani nepotrebujem myslieť.
Je to dcérska spoločnosť aceru a aceru sa vyhýbam (mám skúsenosti asi so 7 acermi kamarátov, každý jeden aspoň raz reklamovaný), ajkeď nové modely môžu byť ok.
@filipkoo daleko lepsich znaciek? mozno kedysi v minulosti ked bol HP top by sa o tom dalo popremyslat ale v tejto dobe uz kvalita straca svoj vyznam a ta lepsia znacka sa ti moze dojebat tak isto..
@kosmiklove hp je najväčšie dno, to by som ani radšej nespomínal. A áno, kvalita v dnešnej dobe nie je už o tom istom ako kedysi, ale stále sa to dá porovnávať a teda @8
Presne tak. Acer je zlo. Rovnako ako HP - aspoň tie čo sa dovážajú na SVK majú viac než každý druhý (!!!) problémy s matičnou doskou. Lenovo, Apple aj Asus sú fajn.
@jebazneba parametre má dobré (akurát nevidím, na koľko je procesor taktovaný, ale pravdepodobne niečo okolo 2,3 Ghz), niečo také som chcel kúpiť, keď som vyberal notebook, ale ako @12 vraví, tá značka je riziko, radšej som si priplatil (a teda dosť som si priplatil) za len o trošku lepšie parametre, ale Lenovo
@kosmiklove jasné, všetci su dilinovia, iba ty si lietadlo nie? Proste si to priznaj, veľmi mizivé množstvo ľudí je spokojných s Acerom, prekričali sme ťa.
@filipkoo ja si tu znacku nezastavam...len tvrdim ze priplatit si za nieco sa nemusi vzdy vyplatit lebo sa ti to moze tak isto dojebat...predal som niekolkonasobne viac notasov ako tebe preslo pomedzi prsty...hlavne tych najlacnejsich kedze tu ludia nemaju moc penazi takze mam prehlad o tom co sa najviac reklamuje...
Nemam skusenosti s touto znackou. Prvy krat som sa o nej dozvedel viac z internetu
Mam HP, a neviem "co" a "kde" to ludia kupuju, ked sa na HP stazuju. Je dost mozne ze hovno vedia a este ho aj vsade roznasaju. To je taka bezna vlastnost tohto naroda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@acheraya predpokladam ze ta sere nieco zo strany sw coz neni problem notasu ako takeho ale jeho pouzivatela co znamena ze s inou znackou by si na tom nebola o nic lepsie
Moje myšlienky po prečítaní @7
kupoval som pre kamaratov 5 notasov ale iba Packard bell som musel reklamovat...
ozaj radsej kusok prisetri a kup MSI alebo Asus,vlastne vsetko lepsie ako Packard bell...
@jebazneba za tie prachy celkom v pohode...az na to ze je nedostupny
@frano ak s to kupoval rovnakym dilinom ako si ty sam tak sa ani necudujem
A nad Packard Bell som rozmýšlala čo sa týka netbookov ale nakoniec zoberiem Lenovo..
Mam HP, a neviem "co" a "kde" to ludia kupuju, ked sa na HP stazuju. Je dost mozne ze hovno vedia a este ho aj vsade roznasaju. To je taka bezna vlastnost tohto naroda.