Určite vám už niekedy v živote padlo jedlo na zem. Čo ste s ním potom spravili? Skonzumovali? Zahodili? Alebo ste ho iba ignorovali? A líši sa to na verejnosti a v súkromí?
ak by sa mi v izbe napr rozsypali cukríky, určite by som ich potom zjedla, ale ak by mi spadol napríklad rožok s marmeládou na tú marmeládovú stranu, už by som to nejedla..
Ak je to kúsok zeleniny alebo ovocia, ten opláchnem vodou a zjem. Ak ide o nejaké iné jedlo, tak zavolám nášho zlatého psíka, aby to zjedol. Vôbec nie je prieberčivý, zje takmer všetko a aspoň to netreba upratať. Je to dokonalá upratovačka...
zjem veru! dokonca mi raz padla celá zmrzlina tak som ju zdvihla a jedla z tej strany ktorá nebola poškodená! a pokojne zjem aj po niekom alebo ak nájdem na zemi cukríky alebo žuvačky!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
doma to zjem zo zeme v pohode
z chodniku by som to asi nezjedla, keby to nebolo nieco strasne nom nom
spina je zdrava a imunitu treba budovat preto skoro vobec nebyvam chora
a keď už tak to zo zeme určite nejem pre boha
vyhodím to
aj keď.. tie cukríky by som asi nevyhodila
Veď keď je to niečo ako rožok, tak prípadný prach ofúkam a keď je to napríklad ovocie alebo tak, tak omyjem. Problem solved !
a ináč, @tasha5 , tiež netuším odkiaľ všetci majú tých 5 sekúnd, jasné že sú to 3. síce také tie dlhšie trochu natiahnuté, ale 3.
@uspavanocka
takzvané 5 (3,x)-sekundové pravidlo je chobotina
pokiaľ je to doma / niekde kde čisto tak prípadnú špinu očistím a normálne zjem, inak nie - aj keď závisí od hladu, stupňa únavy a promile
pretocte si to na cca 4:55 (kto chce)
pretocte si to na cca 4:55 (kto chce)