Ahojte, chcela by som sa opýtať na Palackého univerzitu v Olomouci. Najlepšie niekoho kto tam študuje na Filozofickej a úplne najlepšie anglinu alebo filozofiu.
Ako to tam funguje, aký sú vyučujúci oplatí sa tam ísť na školu?
Aké máte skúsenosti?diki
Ja tam síce nechodím, ale mám tam dve kamarátky, obe študovali anglický jazyk, ale nakoniec utiekli k češtine, moc je to nebavilo a hlavne im to nešlo. Čo tak vraveli, tak obtiažnosť je podobná ako na ostatných školách, ale je tam menšia kolektív a to je super
@eva23 môžeš si dať tlmočnícky seminár/gramatiku pre kontrastný preklad (nie som si istá ako sa to volá teraz) ale aj tak sa tam pravdepodobne nedostaneš, pretože je to hneď plné + ak sa ti tam aj podarí zapísať, tak ťa tam pravdepodobne vyučujúca nepustí pretože sa dáva prednosť študentom ktorý majú predmet povinný (my na filológii ho máme ako B, voliteľne povinný) a zároveň sa dáva prednosť ľuďom na magisterskom + Čechom. Prekladá sa/tlmočí sa rovno do češtiny, takže ak nevieš nejak perfektne po česky, tak ťa tam jednoducho nepustia. @mariase to si teraz hovorila o bohemistike či filológii?
@luxie no mne ide o filológiu lebo teraz končím učiteľstvo Bc anglinu a filozofiu a chcela by som si dať na Mgr. do Olomouca tak som chcela vedieť že čo a ako tam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
@ricko85 nebodaj si môj spolužiak?
@mariase to si teraz hovorila o bohemistike či filológii?