- ja sa vam priznam ze po madarsky viem...aj som v Madarsku uz vela krat bol a som rad ze som sa tam bez problemov dohovoril...cize je super vediet plus jazyk....ale zato nesuhlasim ani s jednou stra
no, ja nemam nic proti madarom ...su mi celkom sympaticki..ale co sa tyka tej veci ako je palenie vlajky a tie ich spolky jasne, ze to neschvalujem ..ale podla mna ako toto vsetko horsi je slota svojimi vyjadreniami a to aj z toho dovodu, ze on ma reprezentovat slovakov ... a ako nas moze reprezentovat taky grobian a este k tomu takymi zvratenymi nazormi...
Neznasam ked sa tvori taketo napetie medzi dvoma krajinamy.. Proste jeden zapas a par trtnutych ludi co ani neviedi co chcu nemozu predsa rozhadat dva narody a ked ano tak sme podla mna tak isto tupy ako ti co ciernia tie slovenske tabule v Madarsku alebo madarske tabule na SR... Verim ze vecsina normalnich Madarov by nepalila SR zastavu, to len vypatlanci bez vlasov si mozu dovolit. A co sa tyka Slotovych prejavov, tie len prilievaju olej do ohna a SMK uz tiez nie je normalne potom co nie je predsedom Bugar.
v otázke neznášanlivosti dokážem ako tak pochopiť pohnútky slovákov, ktorí sa bránia požiadavkám maďarskej menšiny, ktorá je dosť početná a v každom národe je prirodzene zakorenený nejaký strach, čosi ako - keď im dovolíme príliš veľa, tak prídu a zjedia nás. obrazne povedané. u slovákov je to navyše podložené historickými dôvodmi.
maďarské dôvody celkom dobre nechápem. slovenská menšina v maďarsku je takmer zanedbateľná, o čo im ide, ak nie o provokácie, neviem..
osobne si myslím, že maďari sú fajn ľudia, aspoň tí, ktorých poznám. druhá vec je ale politika. prílišná ústretovosť je skôr na škodu veci, stačí sa pozrieť do západnej európy, kde sa turecká/africká/.. menšina rozrastá a vedie to k problémom. ale to už je o inom.
No pocut si o takom nepocul,pretoze pre nikoho to neni zaujimave...co ta viac sokuje znizenie cien za lieky alebo slotove vyroky na madarov??? ASi tie vyroky...nechaj ty slotu slotom ...! Zameraj sa na dementneho dzurindu a podobne...
Slotove vyroky sice patria do krcmy, ale znehodnocovanie slovenskych symbolov je trestny cin! Nemam rad Slotu, ale v otazke madarov ma pravdu. I ked by sa to dalo vyjadrovat aj kultivovanejsie.
8. madari maju zasa "historicku traumu" z traumu z Trianonskej dohody, vtedy Uhorsko stratilo strasne vela uzemia. A niektory madaroni sa myslienky obnovy Velkeho Uhorska nechcu vzdat. Nazyvaju to najhorsim dnom madarska.
Takze my mame traumu z madarizacie a oni z Trianonu. A mimochodom aj madari po vojne zazili dost drsnu slovakizaciu, aj ked sa to neda porovnat s tym ako sa spravali oni k nam.
palenie vlajky bolo uplne provokovanie, velmi sa slovensko a madarsko hecuju, vzajomne...
ALE len v politike, pretoze ja zijem na hraniciach a ludia, slovaci a madari, tu vobec nic proti sebe nemaju...ja nam totalne ukrednute, kedy komu co vzali...a aj to, ze co si myslia ludia, co tu v zivote neboli, si myslia, ze sa tu zabijame, alebo co...
nie je vam jedno, kedy co kto ukradol???!!!!
a jeden DIPLOMAT sa ma tak vyjadrovat ako SLOTA??!!!
13. no ukradli ich a este dlzia povodnym obyvatelom za to ze ten mongoloidny kmen zuslachtili.
Ale predsa, stratili nieco z coho im dlhe veky "patrilo", a taky vyznam zitneho ostrova urcite poznas.
A vela tychto madarskych sovinistov ani nechce pochopit ze tu madari prisli az posledny, oni si myslia ze sem prisli s patentom a vedomostami na vsetko a svoje Uhorsko vybudovali sami...
28. Slovaci ako priamy potomkovia slovanov ktory sem prisli v 6 storoci su na tomto uzemy najstarsi narod. Ak sa ti zda ze tu ziju nejaky potomkovia keltov a starogermanskych kmenov, tak prestan fetovat.
este ma vzdy vycari usmev na tvary ked casto nadavaju ze sme im ukradly znak(dvojkriz +tatra/matra/fatra)
finalne graficke prevedenia sice bolo Uhorsky znak, ale ze ich vobec netrapi ze dvojkriz priniesli solunsky bratia prave slovanom, a storocie pred tym nez sem vobec nejaky madar docvalal.
madari sem prisli ako pohansky kmen, krestanstvo prebrali(a 90% ostatnych veci) od slovanov. Takze si vlastne jebu do znaku krestansky znak, ktore vlastne prebrali od nas a nadavaju ze sme im ho ukradli.
srandova pricina...slovenska fudbalova liga ...slovensky zapas medzi slovenskymi mestami...slovensky policajti a nasrany madari...totalna demencia; nielenze prehrali mali tam vslijake pofiderne vlajky a provokacia voci fyzlom...ale este si trhaju vlasy..
Nojo, a este k tomu, ked tu nedavno boli Poliaci(!) a policia reagovala rovnako, palili Poliaci slovenske vlajky a demonstrovali pred ambasadou? Este k tomu, ako hovori @32 , teraz islo o zapas medzi slovenskymi mestami. To je vyslovene provokacia.
tie futbalove vytrznosti nie su ziadny narodnostny problem.. proste sa stretli vybery najvacsich madarskych a slovenskych idiotov a pustili sa do seba.. skoda, ze sa navzajom nevyzabijali.
madari su haved ..na vsetko sa stazuju ze je im krivdene a ze ich ohovarame atd a co robia oni?
Slotove vyroky do politiky nepatria ale s nimi suhlasim ma v podstate pravdu a je odozvou na SMK .SMK radsej nekomentujem .oni to tu cele buria su to hlupaci.madari su proste taky ako ked si kuknete ich minulost (nie 100-200r ale napr 1000r) proste taky divoky narod ..a sprosty tusim este viac ako divoky.lebo palenie statneho symbolu to je uz moc aj na mna.
kazdy ma iny nazor a ten moj mi taktiez nik nemoze zobrat ..tak dakujem za pochopenie odporcom
Heh strasne pekne pozerať ako sa robí polytyka madari sa vtieraju nato a EU a takýmito incidetmami cu dosiahnuť autonomiu ....To robia len ty extremistiv madarsku normalny amdari su gút To to je len polityka taka krásna To len tý višši robia taketo rozbroje...
No raz som sa zasmial, ešte niekto by dal hlas Slotovi?
To je politik jak poďme na jahody, človek jeho kalibru nemá v politike čo robiť, ale máme tu bohužiaľ priveľa nacionalistov, ktorým rôzne veci príliš lezú na mozog a tak si myslia, že SNS je riešenie ... To by ešte bola sranda keby bol Slota premiér
Mimochodom sa obávam, že nejeden jeho výrok je proti našim antidiskriminačným zákonom, ale ako vidím nikomu to nevadí a ešte ho 20% voliacich ľudí zvolí ... To je trošku sila ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
» www.novinky.cz/clanek/153394-v...
v Cechach takisto, uz tam maju Delnicku stranu a Narodi stranu, obidve typu "slovenska pospolitost". Zvisok europy nie je o nic lepsie...
maďarské dôvody celkom dobre nechápem. slovenská menšina v maďarsku je takmer zanedbateľná, o čo im ide, ak nie o provokácie, neviem..
osobne si myslím, že maďari sú fajn ľudia, aspoň tí, ktorých poznám. druhá vec je ale politika. prílišná ústretovosť je skôr na škodu veci, stačí sa pozrieť do západnej európy, kde sa turecká/africká/.. menšina rozrastá a vedie to k problémom. ale to už je o inom.
Takze my mame traumu z madarizacie a oni z Trianonu. A mimochodom aj madari po vojne zazili dost drsnu slovakizaciu, aj ked sa to neda porovnat s tym ako sa spravali oni k nam.
@10 a co je na slotovi pozitivne? chapem, ze pre teba vsetko, ale bezny slusny clovek na nom nenajde prilis vela pozitiv.
ALE len v politike, pretoze ja zijem na hraniciach a ludia, slovaci a madari, tu vobec nic proti sebe nemaju...ja nam totalne ukrednute, kedy komu co vzali...a aj to, ze co si myslia ludia, co tu v zivote neboli, si myslia, ze sa tu zabijame, alebo co...
nie je vam jedno, kedy co kto ukradol???!!!!
a jeden DIPLOMAT sa ma tak vyjadrovat ako SLOTA??!!!
-uplne znemoznuje nasu krajinu v celej europe...
Ale predsa, stratili nieco z coho im dlhe veky "patrilo", a taky vyznam zitneho ostrova urcite poznas.
A vela tychto madarskych sovinistov ani nechce pochopit ze tu madari prisli az posledny, oni si myslia ze sem prisli s patentom a vedomostami na vsetko a svoje Uhorsko vybudovali sami...
finalne graficke prevedenia sice bolo Uhorsky znak, ale ze ich vobec netrapi ze dvojkriz priniesli solunsky bratia prave slovanom, a storocie pred tym nez sem vobec nejaky madar docvalal.
madari sem prisli ako pohansky kmen, krestanstvo prebrali(a 90% ostatnych veci) od slovanov. Takze si vlastne jebu do znaku krestansky znak, ktore vlastne prebrali od nas a nadavaju ze sme im ho ukradli.
Slotove vyroky do politiky nepatria ale s nimi suhlasim ma v podstate pravdu a je odozvou na SMK .SMK radsej nekomentujem .oni to tu cele buria su to hlupaci.madari su proste taky ako ked si kuknete ich minulost (nie 100-200r ale napr 1000r) proste taky divoky narod ..a sprosty tusim este viac ako divoky.lebo palenie statneho symbolu to je uz moc aj na mna.
kazdy ma iny nazor a ten moj mi taktiez nik nemoze zobrat ..tak dakujem za pochopenie odporcom
To je politik jak poďme na jahody, človek jeho kalibru nemá v politike čo robiť, ale máme tu bohužiaľ priveľa nacionalistov, ktorým rôzne veci príliš lezú na mozog a tak si myslia, že SNS je riešenie ... To by ešte bola sranda keby bol Slota premiér
Mimochodom sa obávam, že nejeden jeho výrok je proti našim antidiskriminačným zákonom, ale ako vidím nikomu to nevadí a ešte ho 20% voliacich ľudí zvolí ... To je trošku sila ...