Máte nejaké info, alebo máte nejak naštudované veci ohľadom PALEO STRAVY? Napíšte mi prosím či áno, či nie, či Vás to nejak zaujalo, alebo to beriete ako ďalší nezmysel.
mám, je to nazmysel ale sama sa čiastočne paleo stravujem lebo mi proste nijak zvlášť nechutí chlieb ani prílohy akéhokoľvek druhu...ale nijak cielene.
Paleo je zdrave len treba prijem cujrov nahradit, bielkovinami, zeleninou a orechmi. Odkedy som paleo moja strava je omnoho bohatsia ako predtym pretoze cukry som musel niecim nahradit tqkze mam namiesto prilohy viac zeleniny.
@leilla ked sa nieco nerobi poriadne a dosledne tak to jednoducho nefunguje. Extrem je jest umele chemicke sajrajty, ktore sa bezne predavaju v obchodoch.
90% toho co sa predava v potravinach su chemicke svinstva a jedy ktore nas organizmus nedokaze efektivne spracovat. Preto si treba dosledne vyberat a nezrat vsetko co sa nam ponuka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
dalsi do zbierky stravovacich extremov
fyzicky aj psychicky.