Ovladate jedenie s čínskymi palickami ? Ja som nebola nikdy v China Resturant ale mam ich za 25sk z teashopu a jedavam nimi vzdy ked mame cinu ,co bolo dnes .Ste sa naucili v restike abo tiez ze doma a dari sa ?
@tasha5 mali sme doma také obyčajne drevene neviem skade takže tými som sa naučili jesť ked sme mali čínu na obed a teraz máme také original z japonska tak občas jedávam nimi
Viac krát sme boli v Ázií, ale ani raz mi to nešlo (ach)
Mal som fintu, že som gumičkou dal 2 neoddelené páry tých originál drevených do kopy na ich konci a tak s nimi jedol. Moj tuning mal síce raz takú spotrebu paličiek ako iných ľudí, ale bolo to široké, gumička to statočne držala spolu a tak som bez problémov jedol
Naučili ma nimi jesť kamaráti Zo začiatku som bola trochu lama, ale teraz mi to už ide v pohode. Zvládam sa nimi najesť v normálnom čase ako s klasickým príborom, dokonca už viem s nimi jesť aj ryžu a tak podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
doma
a inak na držanie sú lepšie klasické valcové ako tie hranaté, tie sa mi blbo držia a tie rohy tlačia na prsty....
tych niekolko tyzdnov v azii cloveka nauci
Mal som fintu, že som gumičkou dal 2 neoddelené páry tých originál drevených do kopy na ich konci a tak s nimi jedol. Moj tuning mal síce raz takú spotrebu paličiek ako iných ľudí, ale bolo to široké, gumička to statočne držala spolu a tak som bez problémov jedol
taká zaujímavosť
ja nimi práve teraz papám ryžu
kukni si tot
» www.takto.sk/2009/03/ako-sa-...