neviem, prečo.. ale nejako sa mi rýchlo zapĺňa pamäť na disku C, aj keď nič nedávam, a ani neinštalujem.. dnes som mala pamäť 356.. a o pár hodín neskôr, len 98 MB.. prečo to tak je? a čo s tým robiť?
@pajon čo? ja neviem ako sa reštartuje prehliadač..
a segra raz mazala tie linky, či čo to je z pc.. a bolo viac miesta.. to keď napr. naťukávam nejakú stránku a dokončí ju za mňa.. a to sa ukladá.. a práve toto vymazala..
@estrella - neviem prečo sem už konečne nenapíšeš aký máš prehliadač. Zisťovať tobez tvojho vedomia sa mi veru nechce Normálne v prehliadači - napr. ak máš firefox - nástroje - vymazať dôverné dáta - a tam klikni na cookies a podobne...
Alebo ešte môžes skúsiť vyčistiť disk - ponuka štart - programy - prislušenstvo - čistenie disku (tak nejak by to malo byť neviem presne nemám windows) - to platí aj pre teba @katka25
@Estrella CCleaner a vypnut obnovovanie systemu.....pripadne hodit virtualnu pamet na iny disk, mne to robilo tiez, teraz uz mam na stalo 2 GB.....jo a este mozes skusit ComboFix
mozilla-hore na hornej liste das -nastroje. potom kliknes na moznosti. otvori sa ti take male okno a tam kliknes na "sukromie". a tam mas napisane ze "teraz mozete vymazat celu aktualnu historiu." kliknes na to a a ti otvori take okno z napisom "vymazanie nedavnej historie" tam zaskrtnes myskou vsetki moznosti co tam su . a potom kliknes dola na to "odstranit" a potom na "ok" . tym bi si mala mat problem odstraneni. na IE je to toxa inac, ale v podstate tak isto.
este ma napada moznost ze si sam win stahuje opravne subory , tak aj to ti moze casom postupne znizit kapacitu HD. inac videa a you tube sa ukladaju do pamete na HD. takze je samozrejme ze po spusteni par videii na napr. youtube bude tvoje volna miesto na HD na 0
@nikeboy teraz som z toho trošku magor, to keď sa dostanem už do toho konečného panela, tak tam mám že, história, cookies, uložené formuláre a nedávna história, vyrovnávacia pamäť (cache), údaje stránok v režime offline, uložené heslá, autorizované relácie ... a to ako všetko mám zaškrtnúť a vymazať? nevymažem tak niečo potrebné?
@ludi.. no vieš.. ty máš takú pamäť, lenže ja mám C-14,6 GB a D-22,6 GB a to je celková pamäť, takže .. musím riešiť také problémy, ako získať dostatok miesta na disku..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale najskôr to bude Windowsom...
stačí reštartovať prehliadač a ak nie tak potom hore spomínaný CCleaner
a segra raz mazala tie linky, či čo to je z pc.. a bolo viac miesta.. to keď napr. naťukávam nejakú stránku a dokončí ju za mňa.. a to sa ukladá.. a práve toto vymazala..
@pawlo a keď vymažem celý archív, nepomôže to?
a to cookies.. ono to je v Dokuments and settings/cookies ? a celé to ako vymazať... žeby mi v tom priečinku neostalo nič?
Alebo ešte môžes skúsiť vyčistiť disk - ponuka štart - programy - prislušenstvo - čistenie disku (tak nejak by to malo byť neviem presne nemám windows) - to platí aj pre teba @katka25
@katka25 pridaj ram alebo nastav vacsi swap
mozilla-hore na hornej liste das -nastroje. potom kliknes na moznosti. otvori sa ti take male okno a tam kliknes na "sukromie". a tam mas napisane ze "teraz mozete vymazat celu aktualnu historiu." kliknes na to a a ti otvori take okno z napisom "vymazanie nedavnej historie" tam zaskrtnes myskou vsetki moznosti co tam su . a potom kliknes dola na to "odstranit" a potom na "ok" . tym bi si mala mat problem odstraneni. na IE je to toxa inac, ale v podstate tak isto.
este ma napada moznost ze si sam win stahuje opravne subory , tak aj to ti moze casom postupne znizit kapacitu HD. inac videa a you tube sa ukladaju do pamete na HD. takze je samozrejme ze po spusteni par videii na napr. youtube bude tvoje volna miesto na HD na 0