som to kukaval ked som bol uplne malyy..nejake 3-4 roky...ale miloval som to uplne :d ale trocha som sa bal toho s tou 2metrovou bradou:d nejaky otec nwm jaky
Jáj to si pamätám Potom som zo synovcom robili tým inšpirované hovadiny v takej starej budove @7 : Heh som sa vždy týždeň predom na to tešil Mi to aj normálne chýba v telke Predtým ešte tuším bola rozprávka o hýbajúcom sa ostrove, ktorý ovládali zvieratká
Pevnosť Boyard stále vysielajú v iných štátoch...nedávno sme to doma pozerali ...na to ako museli nakoniec rýchlo zobrať čo najviac prachov a utekať...Dosť napínavé
Aj na tú ponorku si pamätám...aj to bolo fajn
ja iba viem ze to exitovalo..ale nekukaval osm to..ja som kukaval takych malych japoncov co behali cez dake prekazky..cez blato a tak..fest osm sa na tom uj...radsej nic na dakom sportovom programe to chodievalooo
Mne viac chýba takešiho hrad To bola strašná sranda tam sa možno 500 japoncov snažilo dobiť hrad a hádzali na nich gule sadrokartónové potom keď sa dostali dnu museli prechádzať cez rôzne prekážky. A tie komentáre k tomu
@22 to nieje dedo to je otec furas
kdo ma zvas knihu pevnost bojard?
ano pametam si aj na ponorku na dunaji....
a na zahranicnich chodievali kastesi myslim kde strielali vodou na papier.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
@7 : Heh som sa vždy týždeň predom na to tešil Mi to aj normálne chýba v telke Predtým ešte tuším bola rozprávka o hýbajúcom sa ostrove, ktorý ovládali zvieratká
@sandy114 Ja som to nikdy nepopierala
Aj na tú ponorku si pamätám...aj to bolo fajn
a inac nieco na ten sposob len pre deti sa kazdy rok robi na spisskom hrade x)
Ale keď im nerozumieť nie je to ono
A pevnosť Boyard bola super, potom som sa na ňu hrala s kamoškou, zbierali sme céčka po dvore
kdo ma zvas knihu pevnost bojard?
ano pametam si aj na ponorku na dunaji....
a na zahranicnich chodievali kastesi myslim kde strielali vodou na papier.....