@mikeshinoda hej hej, pamätám...ešte na základke, v prvej triede cca som sa s nimi stretla. Viem že sa to dalo kúpiť aj v škole v bufete a naši chalani si ich "iotvárali" tak, že ich položili na lavice, vyskočili, a celou silou ich rozpučili zadkom (sadli si na ne s výskokom) Potom z nich boli také placky Ale chutili stále dobre...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
A sem-tam nám to aj maminka kupovala.
@mikeshinoda hej hej, pamätám...ešte na základke, v prvej triede cca som sa s nimi stretla. Viem že sa to dalo kúpiť aj v škole v bufete a naši chalani si ich "iotvárali" tak, že ich položili na lavice, vyskočili, a celou silou ich rozpučili zadkom (sadli si na ne s výskokom) Potom z nich boli také placky Ale chutili stále dobre...
Najlepšia bola jahodová!
ale mala som na prvom stupni vrecusko s logom resanky
či tak nejak to bolo, ňe?
nálepky:
obal:
a Resanka:
je to taká správna kamoška, nosí starý dedkov kabát. chodí v bodko-bodkovaných ponožkách. škoda iba, škoda, že je baba.
nefňuká a nereve a neprelieva slzy. poradiť si s každým vie, aj keď je ku nej drzý.
refrén: kámoška resanka v tatkových topánkach. kámoška resanka z ničoho nemá strach.
nejak tak to bolo. celkom chytľavé