na začiatku siedmej triedy z dejepisu stále som sa bála 5tiek ale keď som prvú dostala, vobec to zo mnou nič nerobilo.Nakoniec mi ju ani učiteľka nezapísala..
jo, siedma trieda, na jednej hodine som dostala 3 gule z nemčiny.. prvá päťka a hneď tri jedna z písomky (lebo to bola prvá písomka a ja som nedala členy, tak mi nič neuznala) , jedna zo zlej domácej úlohy (znovu členy) a jedna za to, že som nemala učebnicu.
asi v 8 mej triede z matiky (niežeby mi nešla,stále boli 1) sme mali 3 cvičenia urobiť na hodine a ak niečo nebudeme vedieť máme sa spýtať.Prvé som vedela(bolo zle) a druhé som nevedela tak som sa išla spýtať skontrolovala mi najprv to prvé a dala mi 5,že vraj čo som sa neprišla spýtať a ten druhý mi ani nevysvetlila prvá a posledná 5 moja zatiaľ a nie neplakala som.
@purenarcissism Skús sa pozrieť na poslednú stranu svojho indexu (kde je klas. stupnica) a na spodku klasifikačnej stupnice uvidíš FX - nedostatočne (výsledky nespĺňajú ani minimálne kritéria) = 4 !!!
Oni ti nepovedia, čo si mala, lebo si to môžeš pozrieť v indexe a okrem toho ak ide dá niekto FX, tak spravidla je to sviňa a tie sa nesprávajú milo
@purenarcissism presne tak, múdre dievča Neviem čo je na tom také nepochopiteľné (ach) na VŠ je 6 stupňová stupnica a najhoršia je 4 = FX Na ZŠ a SŠ je 5 stupňová a najhoršia je 5 Niekto asi nečítal vyhlášku (ach)
áno, zrejeme 6-ty ročník, z angliny...jeden deň nám dal obrázky a pri nich mother, father atď proste členovia rodiny, povedal, že sa to máme naučiť. Ja som si to doma vypísala a naučila sa...a on nám na druhý deň dal písomku, kde sme k obrázkom mali priradiť o ktorého člena sa jedná a to som nevedela
@nathalicatko ty kokos! to vážne?! ja som 3 mala už v 2 tride a to teraz som v 6 a mám nespočetne trojok :/ ale ja ťa žerem! jak možeš byť taká dobrá?!
pamätám si ju ako keby to bolo včera...písali sme diktát v 2. ročníku na ZDŠ...hodnotil sa pravopis..to bola prvá známka, ďalej úprava - druhá známka..a tretia bola za to, že červenou farbičkou sme mali podtrhnúť samohlásky a modrou farbičkou spoluhlásky....a ja som dostal 1/1/5...
1 - pravopis
1 - úprava
5 - za to že som prehodil farbičky a modrou som krúžkoval samohlásky a červenou spoluhlásky a plakať som plakal lebo som za tento systém výmeny farieb bol zosmiešnený pred celou triedou a učiteľka nahlas predvšetkými čítala ako som zle farbičkoval
asi v 6. triede z Geografie, z písomky o sopkách... bolo to tak v októbri, lebo som predtým chýbala a aj tak som musela písať písomku rozplakala som sa a keď som potom učiteľke povedala, že som chýbala tak ona sa pozrela do triednej knihy a zapísala mi ju... potom povedala že nevadí, to si opravíš
ale zvláštne, že keď som dostala prvú 3-ku a 4-ku tak som sa smiala - fakt som sa rehotala jak vyšinutá, keď pri hlásení známok sa na mňa každý pozrel
v 3. rocniku z nábozenstva zato ze som sa nenucila ruzenec .. a nas kokotny farar kt. nas vtedy ''ucil'' odvtedy na mna krivo kuka aj zato ze v kostole som bola naposledy na prvé svaté ...
áno. a dostala som ju len preto, lebo moje dve milé spolužiačky odo mňa všetko do písmena odpísali a učka nám dala všetkým trom päťky (pritom som mala mať dvojku )
vôbec som neplakala, zúrila som jak pes a strašne som im vynadala. všetci na mňa kukali, nakoľko som bola v triede dovtedy dosť tichá a nenápadná.
Á píču, bolo to písanie. Ešte na prvom stupni, celú hodinu som kukala do blba, a rozprávala sa zo spolusediacou. Ona dostala 3 čím to je? Aj tak to bolo neférové ale, vtedy som sa cítila jak rebelka no.
V piatej triede Ale neviem z čoho Ale vyšlo mi to tak pekne- v druhej triede prvú dvojku, v tretej prvú trojku, v štvrtej prvú štvorku a v piatej prvú päťku Inak by som si to nepamätala
tretia trieda slovina test reval som tak ze na hodinu prisiel riaditel a kto tu reve. no a co mali sme prisnu ucku ktorá vie len rodavat 5ky. krava jedna
ja si pamätám len že v 5. roč. ZŠ som odovzdal prázdny papier na písomke z dejepisu, po tom ako som sa celú hodinu chichotal so spolužiakom a pritom som bol naučený ale nedalo sa, bolo to niečo o prvých roľníkoch na území Slovenska
V 4. ročníku (ZŠ) z Angliny (ktorá mi mimochodom už ide ... bučala som ako o život. :/ Moji rodičia to tak trochu zobrali v pohode... a dnes z debilneho Dejepisu za to, že som si zabudla zošit kde sme mali poznamky.... no čo ja za to môžem, že mame tak inteligentných učiteľov :o)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
Oni ti nepovedia, čo si mala, lebo si to môžeš pozrieť v indexe a okrem toho ak ide dá niekto FX, tak spravidla je to sviňa a tie sa nesprávajú milo
V piatej triede zo slovenčiny
no čo...ja za to nemôžem..-.-" teda môžem...ach..rada sa učím
@janusiq18
jednoducho som stále vedela toľko, aby som vychytala 1-2... tuším moja najhoršia známka bola 3ka v 6triede ZŠ z gegografie....aj to bola len jedna
ale ďakujem no..
to nie je o tom, že som dobrá... to je len snaha napredovať...a kde je snaha, tam je úspech..
@smajdalf
a ty si supermilý a megavtipný
no, slečna sa poberá do kuchyne, lebo sa jej to pripáli, keď tu s tebou toľko "kecá"
ďakujem...ale stačilo už, lebo sa začínam červenať..
0/8 mne to bolo u pici potom som revala doma jaky zjebung som dostala
odvtedy som gule nehlasila
1 - pravopis
1 - úprava
5 - za to že som prehodil farbičky a modrou som krúžkoval samohlásky a červenou spoluhlásky a plakať som plakal lebo som za tento systém výmeny farieb bol zosmiešnený pred celou triedou a učiteľka nahlas predvšetkými čítala ako som zle farbičkoval
V ten rok, čo nás učila, som spravila s angličtinou nulový pokrok a o jej škrekľavom hlase sa mi snívalo polku prázdnin.
Ale bol to dobrý výcvik, ďalšie 5 už so mnou nerobili nič .
poväčšine sa podarí vytiahnuť na štvorku,ale to sa stáva fakt málokedy -.- to musim byť maximalne blbá z danej látky.
ale zvláštne, že keď som dostala prvú 3-ku a 4-ku tak som sa smiala - fakt som sa rehotala jak vyšinutá, keď pri hlásení známok sa na mňa každý pozrel
And not a single fuck was given
dostala som ju už v prvej, alebo druhej triede, lebo sa mi nechcelo učiť básničku.
a neplakala som, ale mala som veľa spolužiačok, čo plakali aj keď dostali 2. tss tss
vôbec som neplakala, zúrila som jak pes a strašne som im vynadala. všetci na mňa kukali, nakoľko som bola v triede dovtedy dosť tichá a nenápadná.
Bola som plná smútku, plaču ale hlavne toho čo mi nato rodičia povedia..
Nakoniec to vzišlo tak že oco sa len zasmial že si opravím, ale mama na mňa trošku pokričala.. Ale prešlo ju to.