Ked som bola mensia asi v roku 1995-neviem presne tak v TV asi na STV-to tiez neviem presne chodil jeden detsky serial...v podzemi stareho hradu zil syn s mamou a otcom...mama a syn boli duchovia-vyzerali ako ten bratranec z Adamsovcou len boli zeleny..ot
ja si to matne pamatam...aspon myslim, ze je to to, co myslis ty...myslim, ze to bolo z britskej produkcie, lebo mam pocit, ze to bolo z takeho anglickeho pochmurneho prostredia so zrucaninou hradu
ak bol slovenskí tak duchovia.. a zvučka bola: du du duchovia , čierne oči, biela tváááár! atd.. vypočítajte si ,kolko som vtedy mala rokov a aj tak si to pametám, žrala som to a spievala si zvučku!
heeej, presne nad týmto som minule rozmyslala cely den mne sa to tiez pačilo ale nevedel mi prist na rozum názov .. ale duchovia boli tí bieli starí ludia v tom dome, to bolo iné ..
toto sa volalo nejako tak ze strašidla alebo čo, niečo so strašidlami tušim hej
serial duchovia to urcite nie je...nie je to slovenske..je to so strasidielkymi,neviem,ale zda sa mi,ze to je nemecka alebo rakuska produkcia ...naozaj nikto nevie nazov?
a ja si neviem spomenut na film,boli v nom mali chlapci,ti sa volali nonny a manny a ich starsi priatel zil v skale pod velkym vodopadom...ale bolo to zahranicne,keby niekto vedel...prosiiiiiiiim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a toto co ty vravis..nevolalo sa to Duchovia?
to boli Duchovia
toto sa volalo nejako tak ze strašidla alebo čo, niečo so strašidlami tušim hej
Halo ha ha lo lo Halo Halo.
Čujte čo čo čo.
Čujte sa sa sa.
Čujte čo čujte sa v svete stalo.
Z čias našich rodičov
Ale Duchovia to neboli určite, tí boli bieli a žili v dome s nejakou rodinou