@nikuska282 ale kniha ti dá veľa.Ja mám pocit, že tým neustálym pozeraním telky namiesto čítania sa z nás stanú ľudia s pokazenými očami a obmedzenou slovnou zásobou a predstavivosťou.A to by bola škoda
príspevok, kde som poukazoval na pekné obálky kníh na obrázku a podobnosť písomného prejavu hentých dvoch osôb alebo ten druhý, kde som prejavil svoju obavu, že je to ten istý človek, ktorý neovláda gramatiku
mcvpn 24 ročný mladý muž, ďaleko od vás, dnes 20:20
@freeman39 aj som si myslel.... a ty si skús pamätať aj "ä" v slove pamätať
necital som knihy ani v detstve ani teraz takze nemam na co spominat mozno nejake encylkopedie a podobne ale nevidim dovod preco by som mal citat knihy ktore obsahuju nejaky pribeh ako film
@torpedo08 aby si si podporil fantáziu a dočítal sa i osobné vnútorné myšlienky niektorých hrdinov, ktoré ti ten film neposkytne prepáč, len rýpem máš už vek, kedy si určite i sám vieš povedať, čo ťa baví a čo nie...jasné, že nie všetkých nás baví rovnaké strávenie voľného času
inak určite lepšia takáto viazaná forma knihy, ako čumieť do monitoru xy hodín na prelúskanie 200stranového románu :o :/
@lintu u mna nei dolezite ani ake ma hlavna postava mysleinky ani nic podobne .... u mna je podstatne aky je zaver a ked nie je o skutocnom zivote/svete tak je to zbytocne ale kasli na to teraz lebo ja idem spat
číítam furt =D neviem čo je natom čudne. je užasne držať naozajstnú hmotnu knihu v ruke a čitať ju !=D nie prezerať si časopis a obrázky jak väčšina mladých ľudí =DDD
@freeman39 asi mi usla pointa otazky ja ciatm knihy stale ... nebyt nich, hm, ... na knihach som zavisla.. staci ako odpoved? a asi od 10 tich som zavisla? priznavam sa
že ,, pamätáte ? ,, najprv mi to nedošlo prečo by som si mala pamätať na niečo ,,čo milujem a používam doteraz ,, ale hneď ako som prečítala @2 a @5 došlo mi ,,koho myslíte,, úprimne mi ťa je ľúto možno by si si jednu mala zobrať namiesto sedenia za netom ale ani to by tvojemu nízkemu IQ moc nepomohlo......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
že či si z detstva spomínam na KNIHY?
To sú knihy akože minulosť, či čo? O_____O
a toto
@freeman39 a @natus39 , nie ste vy rodina?
@17 (thumbs(
Inak @24
A @freeman39 ty si pamEtáš keď ste sa učili v škole ä?
A v čom sú knihy zastaralé? Stále si kupujem knihy.
@nikuska282 byť tebou radšej sa zabijem neviem si predstavim žiť bez kníh
@nikuska282 byť tebou radšej sa zabijem neviem si predstavim žiť bez kníh
uvedom sa @nikuska282 prosím ťa...presne takíto zmrdi su dovod prečo nechcem deti
mcvpn 24 ročný mladý muž, ďaleko od vás, dnes 20:06
nie ja som mal iné knihy, nie takéto pekné
@freeman39 a @natus39 , nie ste vy rodina?
príspevok, kde som poukazoval na pekné obálky kníh na obrázku a podobnosť písomného prejavu hentých dvoch osôb alebo ten druhý, kde som prejavil svoju obavu, že je to ten istý človek, ktorý neovláda gramatiku
mcvpn 24 ročný mladý muž, ďaleko od vás, dnes 20:20
@freeman39 aj som si myslel.... a ty si skús pamätať aj "ä" v slove pamätať
?
(viac k tejto téme ani nemôžem napísať, lebo mi je z nej strašne smutno)
inak určite lepšia takáto viazaná forma knihy, ako čumieť do monitoru xy hodín na prelúskanie 200stranového románu :o :/
heh, že daj si facku ........
správne !...
ako môže byť niekto taký sprostý a odsudzovať knihy......
ona určite čítala v dvanástich rokoch rozprávkové knižky o ježibabe a sa tak zľakla, že teraz sa ich bojí otvoriť ........
filip
hej babka mi osviežila pamäť :/ k 18tke som dostala Denník princeznej + ďalšie 4 alebo 5 pokračovaní
a @nikuska282 to len potvrdila,ze su. aspon jej tie knihu ukradnute..
Pozn.: Nepatrim k tej skupine
Niekedy je sprostosť sveta na mňa už príliš.
áno predstav si kniha vonia a je to jedna z najúžasnejších vecí aké máme =P
Čím som staršia, tým viac čítam.
@52 na tú sa aj ja pamätám!
I dont want to live on this planet anymore!!!