Volam ho pan dokonaly, lebo je to uplne uzasny... no moj problem je, ze aj ked si hlada babu, je stale zamilovany do svojej byvalej, o tom som presvedcena... neviem, ci poznate serial Kosti, ale ja som asi taky racionalny typ zeny bez "citu" ako hlavna hr
a teraz k téme ...nesledujem kosti pravidelne ale keď to chodilo v telke poobede občas som si pri tom fajne podriemal...ale nedala sa kosť napokon s tým policajtom dokopy?
prid,daj mu dole ruzove okuliare,otvor mu oci a daj mu facku...
proste mu vyklop narovinu,ze ku nemu citis..povedz mu nech zacne rozmyslat,nech si da kopec veci dokopy co prezil s ex a nech zisti,ze co chce...a ze sa musi pohnut dalej..
ps..len dufam,ze nemyslis mna ..ja uz som v pohode..
@tomias fdakujem za radu uz mesiac si predstavujem, ze to nejako takto urobim, no treba na to odvahu , vazne dakujem za tvoj nazor a neboj sa, memyslim Teba
@irishwoman no treba..ako mas co robit ti poviem..mne trvalo 3 roky kym som sa odlubil..nastastie sa o mna nikto netrha takze nikoho to nesralo.. :/.. ja som si len dal veci dohromady a zistil som,ze ja som mal byt ten co to ukonci..ale tak laska je slepa..
@koprdil on je ten typ, vies prave preto sa mi tak paci, lebo nieco take by nikdy neurobil je to taky staromodny gentleman s kopou snov, len neviem ako na nho
@tomias mne trvalo 5 rokov, kym som sa dokazala zalubit do niekoho ineho ako do "prveho" takze odlubit sa ani tentokrat "nebude snadne" i ked by som mohla mat takmer kazdeho, lenze ti su mi ukradnuti
jedine čo natoto pomáha je ujasniť si že tvoj pán dokonalý nie je až tak dokonalý.
A podobne ako @18 ber nohy na plecia kým je čas a snaž sa ho znechutiť si ho ako to len ide určite má nejaké chyby Nekontaktovať, nemyslieť a ešte kým v tom nelietaš tak to potlač a zameraj sa v živote na niečo iné.
On už ťa nebude milovať ako tú prvú to je isté, len sa popáliš, utekaj preč!
@irishwoman čím skor, ver mi že čím dlhšie v sebe budeš budovať nádej čo ak predsa by ma jedného dňa mohol mať rád, tým bude pád na hubu bolestivejší. Nie nasilu zabudať to príde samé ale zamestnať sa všetkým možným aby si nanho nemyslela. Ono je to tak že ked si povieš chcem zabudnuť, budeš nanho len viac a viac myslieť takže treba byť stále niečím zamestnaná. A tú zamilovanosť preorientovať na niečo iné napríklad nejaký koníček atd... hlavne nezostávať myšlienkami pri nom lebo sa nikam nepohneš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a teraz k téme ...nesledujem kosti pravidelne ale keď to chodilo v telke poobede občas som si pri tom fajne podriemal...ale nedala sa kosť napokon s tým policajtom dokopy?
proste len počkaj, kým dojdete do 7. či 8. série
cim skor tym lepsie, bude to menej boliet.
proste mu vyklop narovinu,ze ku nemu citis..povedz mu nech zacne rozmyslat,nech si da kopec veci dokopy co prezil s ex a nech zisti,ze co chce...a ze sa musi pohnut dalej..
ps..len dufam,ze nemyslis mna ..ja uz som v pohode..
vela stastia
je len jedna
ostatné je len náhrada
a ver mi, byť náhradou pre svoju lásku...najhoršie čo môže byť, takže kým v tom nie si po uši ber nohy na ramená, maj viac rozumu ako...iné
A podobne ako @18 ber nohy na plecia kým je čas a snaž sa ho znechutiť si ho ako to len ide určite má nejaké chyby Nekontaktovať, nemyslieť a ešte kým v tom nelietaš tak to potlač a zameraj sa v živote na niečo iné.
On už ťa nebude milovať ako tú prvú to je isté, len sa popáliš, utekaj preč!