čo si myslíte o Ivanovi Gašparovičovi? solídne reprezentuje našu republiku? páčia sa vám jeho prejavy,ktoré si údajne sám píše? a čo hovoríte na jeho hru na fujare,nie je príliš amatérska? zaujímajú ma vaše názory na túto ehm zvláštnu osobnosť našej polit
ja si myslím že lepšieho pána prezidenta ani nemôžeme mať! to nie je jeho chyba že nevie po anglicky,určite vie po rusky a to je dôležitejšie...svojou hrou okúzlil všetkých politikov a nemusel povedať ani slovo...síce občas sa mu jazyk pletie (predsedníčka Smeru pani Radičová),no ale v jeho veku je to aj tak obdivuhodné!
dosť dobré prevedenie,vložil do toho taký moderný nádych,a kráľovná Alžbeta vyzerala úplne očarene...a dokonale presne a obšírne opísal,ako ten nástroj funguje ("do toho sa fúka")
"Na druhej strane si myslím, že Slovensko niekedy, žiaľbohu, a niekedy je to aj chvalabohu, že žiaľbohu, že na Slovensku predsa len tá pracovná sila je ešte stále lacnejšia a teraz, chvalabohu, že je lacnejšia."
týmto nám stručne a jasne objasnil problematiku pracovnej sily v čase blížiacej sa krízy
Neviem prečo ale vadí mi, vadí mi jeho zjav a správanie ale reprezentovanie republiky nekritizujem aj ked by (ja viem ze to vidim asi trocha pokryvene) mohol posobit sebaistejsie
Celkovo yb som ho ale ymenil, len ej problém v tom, že nie je za koho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
aby som vedel, ci tu mam ten nekrestansky picung rozbehnut hned "nasupu"
týmto nám stručne a jasne objasnil problematiku pracovnej sily v čase blížiacej sa krízy
:/
Celkovo yb som ho ale ymenil, len ej problém v tom, že nie je za koho.
Dúfam že to bolo správne pochopené
"Myslím sociálne a cítim sociálne a myslím národne."