Ahoj. Mám otázku na chalanov čo sú na strednej, či si v zime dávajú pod nohavice pančušky. Alebo či im stačia len ponožky. Chodím na strednú a v triede som jediný, kto ich nosí. Díky za názory.
na strednej je to povolené... na základke a vyške nie cital som resp. pocul, ze je to dobrý izolant ale ja som ich na seba nikdy nenavliekol... btw. nie si na strednu troska stary?
@taragon v tom pripade ale nemyslis pancusky ale skor pancuchace.... lebo napr. niektori lyziari alebo snowbordaci nosia normalne zer pancusky... damske... tie su vraj vybornym izolantom... vsak co riesis pancusky alebo pancuchace... normalne si kup na zimu trenky s dlhym rukavom a hotovo...
Hlavné myslí v zime na to aby ti bolo teplo a nie na to čo si myslia iný. Pančušky sú v pohode, ale ak sa ti zdajú trápne pred ostatnými tak presedlaj na spodky.
Spodky chápem keď je zima to som na strednej/ZŠ nosieval aj ja, je to fajn zohreje to keď je zima ale keď neni zima tak nevidím dôvod pchať niečo pod nohavice, osobne by som sa v tom citil dost divne ako chlap
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov