Ja tu enbudem nadávať ani nič iné, lebo na to sa ani nedá....pretože nič debilnejšie som jakživ nevidela...treba na to vymyslieť nové ndávky, lebo žiadnymi sa to vystihnúť nedá
19. No teraz prichadza strasny pruser, lebo zakial bol pan doktor michal v Amerike, za Zuzkou dochadzal Milosko, a snazil sa .. no a teraz sa to cele odhaluje jaky to je ojebavac.. to este len bude zaujimave!.. ale podla mna dostane 250 razy cez picu
Nemám problém sadnúť si večer k telke a ´´pozerať´´ nejakú hovadinu. Nič od toho neočakávam,neriešim,len pri tom zaspávam,takže mi vyhovuje,že to nie je také dobré,aby som musela byť v strehu...
Ja mam taky pocit, ze sa tu vela ludi stylizuje do polohy "omg to je kravina", len aby boli netrciaci z davu. Ale verim ze sa to zas niekomu fakt nepaci.
Mne napriklad nevadi vobec, nemyslim si, ze je taky hrozny. Myslim, ze Vyvoleni a Zameny manzeliek, boli ovela horsie a vtedy sa nedalo co pozerat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
nemaju co robit uz...
ziadny napad, neviem co ich to stale bavi
oveela lepsie jak trafena normalna rodinka a priatelky
všetky na piču, všetky v prime-time a keď si konečne chcem niečo pozrieť, tak vidím iba tieto primitivity.
Proste je to hrozné!!
Ty vole panelak to je hanba vobec nazyvat serialom.
pozerat sa da len Frasier
Nemôžem si pomôcť mne to príde zábavné a napínavé
cakam nejaky dobry film a kazdy den pomaly tam su nejake jedbnute serialy za sebou... AAAAAAAAAA
Nemám problém sadnúť si večer k telke a ´´pozerať´´ nejakú hovadinu. Nič od toho neočakávam,neriešim,len pri tom zaspávam,takže mi vyhovuje,že to nie je také dobré,aby som musela byť v strehu...
Mne napriklad nevadi vobec, nemyslim si, ze je taky hrozny. Myslim, ze Vyvoleni a Zameny manzeliek, boli ovela horsie a vtedy sa nedalo co pozerat.
Ja si ho pozriem, ak mam cas.