Princíp tejto "hry" je dostať sa za 60 minút zo zamknutej izby. S tým, že musíte vyriešiť niekoľko úloh,hádaniek,hlavolamov,pospájať si veci do súvislosti,nájsť nejaký kľúč a podobne. Počuli ste už o tom? Do izby vždy smú minimálne dve a maximálne päť osô
Si fandim ze som sa naucil po 15 rokoch hrat pexeso a nie taketo hlavolamy logicke... urcite nie- lebo keby islo o zivot tak by som zomrel a keby nie tak by som sa strapnil ... ale tak mozno zo srandy- keby bolo treba na niekoho zaposobit tak by som sa na to dal ... a zobral by som si so sebou niekoho inteligentneho co by to vyriesil za mna vsekto ofc.... ale zaroven skaredsieho aby ma nezatienil ked by sme sa odtial dostali a aby tak vsetka slava pripadla mne.
...mam to premyslene ako vidim, uz len realizé.... kde take je?
@greyness v Nitre viem o tom ale ceny sú trochu veľa podľa mňa .. i keď, keď sa to rozdelí medzi 4 osoby tak nie je to taká katastrofa ..a neviem myslím, že aj v BA máte nejaké
@hetfield až na to ,že si tam určite nemusíš odrezať nohu a tak
@husky Kde si bol?Aké boli tie úlohy?Neboli príliš ťažké alebo primitívne?Dá sa na to prísť?
@mia246 v NR, kamoska nasla na zlavomate. ulohy v pohode, boli sme 3ja chlapi a jedna zena, celkom sa dalo. prides na to, ale je to tak cca 45 min stresu. ale pocit ked otvoris dvere po tom snazeni je strasne super
@greyness co ja viem, tak v nr by mali byt 1 alebo 2 a tusim uz je nieco i v ba.. mam pocit, ze i v brne sa da najst a nie som si isty ci i vieden nema nieco take..
my sme aj chceli isť minule leto ale nešli sme nakoniec ani neviem prečo. ale ak by bola možnosť niekedy ešte tak by som isto šla. milujem SAW a toto je vlastne podobné len tam nikto neumrie
Som bola cez letoo v nitre,hneď na to otvorili aj v BA dačo take a bolo to super síce nás bolo 5 a zvážila som,že tak 3ja by bolo lepšie ale pecka to bola chystám sa aj na inú miestnosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a kde také niečo funguje? poďte so mnou ktosíí!
...mam to premyslene ako vidim, uz len realizé.... kde take je?
@hetfield až na to ,že si tam určite nemusíš odrezať nohu a tak
@husky Kde si bol?Aké boli tie úlohy?Neboli príliš ťažké alebo primitívne?Dá sa na to prísť?
Ale jo, dobre bolo, isto chcem ist aj na Katakombu.
@piter09 nepôjdeme po skúškovom? to zdoláme a potom sa nachňiapeme
@greyness isiel by som, neni problem
do konca tyzdna!
@johnysheek akurát som to tiež pozerala a je to super lebo je to na rovnakej ulici kde býva frájko ale škoa, že len do mája