takze mam v okoli dievcata co pravidelne sexuju,viem ze na tuto dobu je to normalna vec,ale ja mam pocit,ze som asi z ineho sveta,ked si to "setrim"pre toho praveho.zatial sa bohuzial nikto taky neobjavil.urcite na to nechcem cakat ze "az po svadbe" - to
@aqualoop ak má dievča 21 a je panna tak je buď hanblivé alebo menej pekné - no rozhodne si ju vážim viac ako iné ktoré to majú na pravidelnej báze bez vzťahu...
nie som chalan ale o tomto som sa bavila z viacerymi... myslim že ak ta chalan bude lubit tak si to bude vazit ale nic sa nestane ked to ta k nebude a na druhej strane cakat na praveho ?vies si prestavit ze by si sa mala milovat len s jednym za cely zivot ? po case by ti zacali behat myslienky ake to je z niekym inych..ale samozrejme je to pekne ked to je s niekym koho lubis ...
preco kazda zena,co je panna po 20 -ke by mala byt hned nepekna ,aalebo hanbliva ?co ak to este neciti?ze to proste nechcela este ?nad tym ste sa nezamyslali ?
tiež som ešte s nikým nie a ani nemienim v najbližšej dobe, lebo nik vhodný nie je..proste nie sme zvieratá, aby sme trtkali, keď to na nás príde nie ?? ale tak...asapoň do toho prvého razu s milovanou osobou ja mienim byť ehm..striedma no
a myslíím, že chalan čo ťa bude mať rád, tak mu to bude jedno či si panna alebo nie, ak mu to jedno nebgude, tak ťa ´bude mať o to radšej, že nie si častejšie než gúgle používaná a ak náhodou nie, tak potom za to nestojí. je to klišé ale on príde o veľa no.. a jebať takého (metaforicky len)
@lilnicole ale ty si nepochopila ako som to myslel - mal som na mysli dievčatá ktoré su doslova radodajky a vyhľadávajú mužov za účelom sexuálnej potreby...
ty si to myslela ináč, ale v tom ako si sa vyjadrila máš pravdu...
@wayne Ja viem ako si to myslel ja som myslela na to, keď si hovoril, že ak sú panny v tom veku, tak sú buď hanblivé alebo nie veľmi pekné, čož je sem-tam pravda, ale nie sú to jediné faktory a že to bolo trošku zhrnuté dokopy, lebo mám kamošky, čo vôbec nie sú hanblivé a sú to krásne baby, len proste majú smolu
@flyleaf daj sa zakopat kurvo a si na mna neotvaraj chrapu .... neni som na tvoj nazor ZVEDAVY .... ste hlupe kurvy ktore si zasluzia len byt bite po hlave a jebane do ust aby ste nevedeli co je lepsie
@aqualoop Ja si také vážim. Považujem ich za zvyšky normálnych dievčat. A keby mám mať novú partnerku tak určite by som bol radšej keby bola panna, aj keď na tom veľmi nezáleží vo vzťahu, no patrí to k tomu. (Rôzne druhy sexu, nemslím len pohlavný styk)
Bolo to odveci? Dúfam že som aspoň trochu trafil to čo si sa pýtala
v dnesnej dobe sa obavam, ze tomu prikladas priliz velku dolezitost, a ze ta "ten pravy" niekedy necha, a ty budes smutna, ze si tvoj prvy krat mala s takym idiotom...
@aqualoop určite si to šetri, je to krásne. tiež som na to šiel tak, aj keď ja som sa zmýlil, "tá pravá" to asi nebola...ale myslím, že keď ta bude chlapec ľúbiť, tak mu to môže byť úplne jedno. má to eštek tomu podľa mňa také krásne čaro starých čias, keď to ešte niečo znamenalo...
a enchápem rpečo uvažujete ohladom tejto veci voči partnerovi.... uvažujte voči sebe! to seba si máte vážiť a ak sa druhému nepáči tak nech ide kade lahšie
@antifunebracka hmm ale zas niektori na tom tak mozu byt, ze proste maju smolu, ale ze keby mali babu, tak urcite by s nou mali aj sex aj keby boli mladsi a neni to tak, ze naschval odmietaju..
tieto fóra nikdy nechápem, máme tu teraz ospevovať ľudí, ktorí ešte nemali sex a majú po 18tke? každý sa na to cíti v inom veku, každý potrebuje sex v iných intervaloch, každý má iné túžby a chúťky, niekto sa cíti na sex v 16 niekto v 25 a čo, je teraz niekto z nich horší ako ten druhý? nie .. a ešte neviem proste, prvému sexu sa prikladá podľa mňa príliš veľká dôležitosť, ja som tiež bola taká typu "ó bože prvy sex, to musí byť niečo wow a s tým pravým", pri tom to je aj tak po väčšine o hovne
@coloredbrain skoda, ze absolutne nemyslis...to nie je len o bolesti ...co uz....v podstate ti nezavidim tvoj na hovno sex v 16tke ...nastastie som taky nikdy neprezila good luck!
@sorciera áno, poď, odsúď ma, zato, že som začala sexuálne žiť skorej ako ty skôr ty tu absolútne nemyslíš cez svoje predsudky a možno cez svoju predstavu o tom, ako dievčatá ktoré o to prišli skôr (alebo skôr než ty) musia byť zrejme kurvy alebo mláde trapky, čo nevedia o čom je sex. mám stáleho partnera, som s ním šťastná, nie je to láska na dva týždne, ani na mesiac a som rada, že to bolo s ním, ale prvý sex pre mňa nebol to, čo je teraz. nuž ale tvoj názor na mňa mi je úprimne dosť ukradnutý, ja viem svoju pravdu a viem, že nie som taká ako x% dievčat v mojom veku, čo sexujú na záchodoch s hocikým.. len tak mimochodom, moja mama mala prvý sex v 21 s mojim ocom a tiež bol na hovno (jej názor), lebo ju to bolelo, mala nebodaj ešte počkať do 30tky? O.o
@coloredbrain nesudim ta.....je mi jedno, kedy a s kym trtosis ....ja len, ze si aj tak nepochopila ....(aj viem preco....ale tazko vysvetlovat niekomu, kto nedospel......)...vid. tvoj "vyzrety" slovnik ....a stojim si za tym, ze ti ten sex " na hovno" nezavidim.... pekny den
@elisabetha A preco nie? Co ak ano na cely zivot? by som spravil anketu na tuto otazku by ma zaujimala odpoved kolkym to vislo a kolkym nie, ja som za ano.
@antifunebracka moj priatel ma 28 a prišiel o to v 24 a vobec to neni poznat, takze je to zase len vec uhla pohladu. To že niekto začne s milovaním neskor neznamena ze je v tom menej kvalitný ako ten čo začal možno o 5 rokov skor
Netreba sa za to hanbiť a porovnávať sa s inými, ktorí to už majú za sebou. Takmer pre každého muža (aj keď si to nepriznajú) je to prínosom. Kto by chcel niečo použité...?
@lilnicole v podstate k ničomu, len som si prezrel tvoj profil a mal som dojem že čítam môj (predtým než som ho vymazal), tzn. si moja krvná skupina...
@coloredbrain nic si z tej pice @sorciera - y nerob .... tentokrat vynimocne musim dat @etelnair - ovi za pravdu ...... @sorciera si pica .... a navyse koho klames samu seba ? ... podla mna si este ani ziaden 1 sex nemala len potis karoviny .... 1. sex vacsinou stoji za hovno, potvrdi ti to kazdy .... takze uplne vidno ze "vies" o com rozpravas
kazdy sa na to citi inokedy ... a nikto nema pravo druhemu hovorit do jeho zivota
@rothschild jasne a to dieta, co mi tu beha, mi priniesol bocian ....zavidite, ze som mala a mam lepsi sex ako vy?.....kludne....a mas pravdu, nech si kazdy robi co chce, kedy chce....vyjadrila som sa k sexu nahovno......kt. ako vravim vam nezavidim.....(mozno nie chyba vo veku, ale v partnerovi....alebo vo vasej hlave ...uz len doplnim, ze si si pomylil lexiku...nie som pica...ale mam ta v pici.....bye
@sorciera jasne, my sme tí čo ti všetko zavidíme ... sa spamataj ... mame čo ? .... šak konečne ťa prefikol čo ? .... ani nechceš a povieš nam o sebe rôzne zaujimavé veci ..... uvažujem, "dieta, co mi tu beha" ... asi bude malinke ... tak do 5 rokov ? ... mozno 3 ... a kedze sme sa bavili a cele toto forum je o 1. sexe tak predpokladam ze aj ten partner s ktorym to mas bol tvoj 1. ? .... cize panna do 24 rokov ? .... nuz len tolko ti poviem ze len zufala kravesa je do takeho veku panna ... abo potom zena co si o sebe mysli ze je najlepsia, najmudrejsia na svete ... co je asi este horsi pripad jak ta zufalka ..... nuz, nech je to akokolvek, som raz ze ta nepoznam osobne .... mam pocit zeby som grcal
@rothschild podľa toho ako sa tu prejavuješ-keby boli všetci chlapi ako ty všetky sú panny...a verím tomu že k tým babám s ktorými si bol si sa správal trochu inak. Ale každý sme nejaký.
@sorciera blahozelam ... vies (aj ked mam s kym) nie som z toho taky mimo jak ty ked idem sexovat aby som to tu vypisoval .... asi to bude tym ze som o to prisiel v takom "normalnom" veku .... cize nie som "premotivovany"
V sexe platí nepísané pravidlo, ktore BY SA MALO dodržovať a to: nikdy nerob to, načo nemáš chuť a o čom niesi presvedčená. Ak sa na to necítiš, nerob to. Keď to príde, budeš to vedieť a tak si to aspoň parádne užiješ. Sex je o zábave, aaaaaale rozumne
@najivna Nie, zas tak som to nemyslel Ale určite niesú normálne (IMO) tie, ktoré často menia sexuálnych partnerov, poprípade sú s nimi kvôli sexu, a tak..
po rokoch dementnosti som dospela k záveru, že sex je niečo, čo patrí do vzťahu.
nemyslím si, že človek má "o to" prísť s tým pravým/pravou (to sa predsa nedá určiť), ale myslím si, že je správne, ak určité hranice vlastnej intimity prekračuje s niekým, koho má naozaj rád a majú k sebe trochu dlhšie puto ako mesačné držanie sa za ruky.
takže z můjho pohľadu... ak máš prvý sex s niekým takým hore spomenutým, tak je jedno, či máš 17 alebo 23
@rothschild ani si z nej nič nerobím, keby vedela argumentovať aj inak než poukazovať na to, že som od nej o cca 10 rokov mladšia tak možno by mi stála zato
Podla mojho nazoru, je uplne jedno kolko mas rokov pri prvom sexe. Dolezite je, ked to urobis, aby si to potom nelutovala (takze ziadne znamosti na party, ked ste obaja tak opity, ze na seba ani nevidite a podobne) ... A podla osobnej skusenosti, chalani si to vcelku vazia, ale ked si aj ty jeho prva panna (proste ak dovtedy spal vzdy len so skusenosu holkou), tak je vynervovany mozno viac nez ty, hehe. Ale netreba z toho robit velku dramu, hlavne ako som uz spominala, aby to clovek potom nelutoval ...
@aqualoop Ja myslím, že má zmysel čakať...každopádne je to o tvojej pripravenosti. Keď sa na to budeš cítiť, bude to pre teba aj prirodzenejšie. Prvý sex nezvykne byť nič úžasné, aj keď ho máš s človekom, ktorého máš naozaj rada a dôveruješ mu. Pre mňa bol aj prvý bozk nepríjemný...aj držanie za ruky. Teraz mi to tak už vôbec nepripadá, práve naopak, všetko je to neodkladnou súčasťou môjho partnerského vzťahu . No viem aj o dievčatách, ktoré si prvý sex chvália. Takže keď budeš mať niekoho rada, budeš mu dôverovať a budeš k nemu cítiť fyzickú príťažlivosť...tak potom to všetko príde samo. Poznám dievčatá, ktoré sú staršie ako ja a ešte prvý sex nemali...a to majú partnerov, každá má na to skrátka iný dôvod.
jednoznacna odpoved neexistuje, kazdy si moze urcit svoje hranice a svoje zasady, poznam holku, ktora o to prisla v 12-tich a na druhej strane mam kamosku, ktora je v 31 rokoch este stale panna.. a bez poznamok prosim, nie je ani nenormalna ani lesbicka ani nic ine... jednoducho a skratka, je to na kazdom, ci uz si mysli, ze prisiel ten cas alebo nie...
prvý sex sme mali s priateľkou naraz bolo to fajn, bolo to super a bolo to v 18, nikam sa neponáhľala ale ja som skoro odkusol zo stola. A teda každý má iné potreby (aj veľkú a malú a tak) tak nie si divná (možno len trošku zmetená)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
94 komentov
Nesetri sa , neoplati sa to podla mna.
Nechcel
18
poznam take a niesu ani skarede ani hanblive
tiež som ešte s nikým nie a ani nemienim v najbližšej dobe, lebo nik vhodný nie je..proste nie sme zvieratá, aby sme trtkali, keď to na nás príde nie ?? ale tak...asapoň do toho prvého razu s milovanou osobou ja mienim byť ehm..striedma no
a myslíím, že chalan čo ťa bude mať rád, tak mu to bude jedno či si panna alebo nie, ak mu to jedno nebgude, tak ťa ´bude mať o to radšej, že nie si častejšie než gúgle používaná a ak náhodou nie, tak potom za to nestojí. je to klišé ale on príde o veľa no.. a jebať takého (metaforicky len)
ty si to myslela ináč, ale v tom ako si sa vyjadrila máš pravdu...
tak hovor
a) nie si pekna
b) si hanbliva
c) si lezba
d) je to dosledok chorej vychovy tvojej mamky a babky, ktore ti nahucali
ze si to mas nechat pre "princa na bielom koni"
... osobne sukam radsej starsie ... zeny su jak vino, nech si hovori kto
co chce (samozrejme do urcitej vekovej hranice)
... prisiel som o to v 18 ...
@18
v osemnástke si prišiel aj o niečo iné.
Bolo to odveci? Dúfam že som aspoň trochu trafil to čo si sa pýtala
tam je ale viac tých možností, len ja hlupák som to priveľmi zaškatuľkoval...
panic v 21 - loser, asocial, zufalec
birdz logika
@antifunebracka to kto povedal?? s tym druhym ja vobec nesuhlasim..
a enchápem rpečo uvažujete ohladom tejto veci voči partnerovi.... uvažujte voči sebe! to seba si máte vážiť a ak sa druhému nepáči tak nech ide kade lahšie
A moj prvy bol v 18 a moj priatel si to velmi vazil lebo vedel ze pred nim som nespala s niakymi inymi chlapmi..
A sice nie som chlap ale priatelovy sa to hrozne pacilo tak ako mne totalne som si to vychutnala aj ked to trocha bolelo..
Ja na tvojom mieste si pockam a nebudem sa ponahlat.. co pride to pride
(ospravedlnujem sa za gramaticke chyby)
kazdy sa na to citi inokedy ... a nikto nema pravo druhemu hovorit do jeho zivota
A ja by som náhodou chcela niekoho odpaniť, aspoň bude sranda ( a plus 5 bodov všaaaak @saddath )
nemyslím si, že človek má "o to" prísť s tým pravým/pravou (to sa predsa nedá určiť), ale myslím si, že je správne, ak určité hranice vlastnej intimity prekračuje s niekým, koho má naozaj rád a majú k sebe trochu dlhšie puto ako mesačné držanie sa za ruky.
takže z můjho pohľadu... ak máš prvý sex s niekým takým hore spomenutým, tak je jedno, či máš 17 alebo 23