@lawey 49 euro @kosmiklove
radovan,ty máš 40-ku?
tak už chápem tie sms-ky
45-ka má neobmedzené volania sms aj mms vrámci SR aj vrámci EU + 3000 mg internet + keď si v zahraničí volania máš za 12 centov rovnako aj dáta
tvrdého... ale prosím ťa nie si tam nevieš máme tu chladničku na izbách, nové sprchy v ktorých môžeš tancovať, v kuchynke mikrovlnku, trúbu, kanvicu, nové dvojplatničky (lepší šporák ako doma) skrinky na riady, klavír, pingpongový stôl, obrovskú spol. miestnosť...a mnoho ľudí sa tu sťahovalo z iných intrákov a väčšina izieb sú skoro za 100
@lawey , nechcela som sa ťa dotknúť ja len hovorím len to čo viem od dcéry mojej učiteľky lebo ona sa sťažovala ešte niekedy v marci, že je to tam všetko v demolátnom stave
a ešte istý birdzák tam chodil na právo...tak
kašli na to a ber to akoby som nič nenapísala
@luc.ka to vážne? bývam s jej bývalou spolužiačkou na izbe nuž tak a minule som jej pomáhala robiť puding a mám symbiózu ona nosí jablká, ja mrkvu a orbíme si strúhané jablčka s mrkvou
minule som s ňou vymenila moju rajčinovú polievku az jablko
@lawey
hehehe no spomínala nejaké varenie šak pondelok príde nová jablková dodávka
a šak som vám aj kukala do izby, keď som tam naposledy bola... normálne telocvičňa v porovnaní s tými trojkami
@luc.ka takže ty si videla môj apartmán? ale fakt máte geniálne jablká, som o tom spolubývajúcej dnes básnila...že ja kupované jablká nejem, vo všeobecnosti mi jablka moc nechutia ale vaše a dve jablone z našich sú genialne
@luc.ka ako myslíš ale mne chutia a mala by si vidieť našu radosť v očaich keď sme si zrobili strúhané jablka s mrkvou nikdy toto nechutilo vyše (týžden som bola na ryži len
šak mne chutia, tiež si dávam také 4 na raňajky, len si vyžadujú viac času na čistenie
tak na ďalší týždeň by ste mali dať nejaký apgrejd... jablkovo-mrkvový ryžový nákyp
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ja som s týmto programom spokojná, aj keď pravdou je, že keby to bolo aspoň o 15 euro lacnejšie bolo by to lepšie
A mobil za euro k tomu
@kosmiklove
radovan,ty máš 40-ku?
tak už chápem tie sms-ky
45-ka má neobmedzené volania sms aj mms vrámci SR aj vrámci EU + 3000 mg internet + keď si v zahraničí volania máš za 12 centov rovnako aj dáta
síce hej, na masarikovej neviem či si na kamenského či tvrdého sa to volá, kde je všetko zničené
@kosmiklove
ja som tiež mala ten paušál čo ty...pamätáš? aj 30 sms denne
a ešte istý birdzák tam chodil na právo...tak
kašli na to a ber to akoby som nič nenapísala
no tak minulý rok to tu bolo ešte na kokot, len čo je pravda
ty byvaš v brne na tvrdke?
viem, ani ja nie, ale keď rodičov škrie svedomie, že ma opustili tak mi prispievajú
@n0win0u mladšiu veď... to už ale čo je, keď ty poznáš moje sesternice, lawey sestru, a mňa nikto...
minule som s ňou vymenila moju rajčinovú polievku az jablko
hehehe no spomínala nejaké varenie šak pondelok príde nová jablková dodávka
a šak som vám aj kukala do izby, keď som tam naposledy bola... normálne telocvičňa v porovnaní s tými trojkami
@n0win0u
nepleť do toho môj SPOLOČENSKÝ život
videla videla. asi jedenapolsekundy
tak geniálne zase nie sú, ale v obmedzených intrákových podmienkach ako lowcost raňajky určite potešia
šak mne chutia, tiež si dávam také 4 na raňajky, len si vyžadujú viac času na čistenie
tak na ďalší týždeň by ste mali dať nejaký apgrejd... jablkovo-mrkvový ryžový nákyp