no napisal som jeden blog, podotikam jeden,bo nemam take schopnosti spisovatelske,no bol to jeden moj zazitok, napisal som ho s uplnou prevdivostou,prisaham bohu ze hej, a niekto tomu neveri, a buzeruje do mna ako daky chudak, nadava mi do nejakych rozpra
A keď ti ja poviem že som pretiahol Pamelu Anderson ešte za čias keď robila pobrežnú hliadku uveríš mi? NIE. Lebo je to blbosť. Keby si tahal za lano nech už je to čokoľvek rýchlosťou 90 km za hodinu po snehu a následne zabočil tak by sa následne ten čo sa vezie obúchal o bok auta. Fizykálne zákony nevyvrátiš.
Tuner ohrievac ma trenie. Lenze ty vazis cca 60 kg ohrievac neviem kolko. Každopádne auto váži niekoľko násobne viac. Nehovoriac o tom ze to by muselo tak iskrit a velky hluk vydavat.Mali ste si to nahrat na video. A kychamjme na to neviem preco som vobec pisal tento prispevok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
sak kede mi je nieco jedno tak to proste neriesim nie?