teda akože nie že nechutí, ale keď si mám vybrať medzi uhorkou/paprikou/paradjkou, tak paradjku si vyberiem ako 3iu .D
ale zas tie zo záhrady mi chutia, z obchodu nemusím
ale tiez som v zime nestastna, tie supermarketove su take divne hutne, tvrde, bez chuti, a hlavne stoja v zime milion ale pomoct si neviem, papam ich na kila
ja som paradajky vyslovene neznasala, ale posledne roky som si navykla a respektujem ich chut no ze by som si isla s chutou len tak jednu dat to nikdy, v salate ked sa strati ok
v nejakom šaláte alebo k pečivu so šunkou je ok (a čím viac ostatnej zeleniny tam je, tým lepšie), ale samú ju nedokážem zjesť, max tak jednu-dve cherry a mám jej dosť na rok... ale je aj horšia zelenina, karfiol alebo brokolica napr.
a najviac ma to mrzí kvôli tomu, že caprese šalát vyzerá tak dokonalo, ale kvôli tým paradajkám ho vôbec nemôžem jesť
@privodpaliva "Všetky tri pomenovania paradajka, rajčiak aj rajčina sú spisovné, pričom slovo rajčiak je odborný botanický názov rastliny. Slová paradajka, rajčiak a rajčina sa uvádzajú v Pravidlách slovenského pravopisu aj v Krátkom slovníku slovenského jazyka."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale zas tie zo záhrady mi chutia, z obchodu nemusím
ale tiez som v zime nestastna, tie supermarketove su take divne hutne, tvrde, bez chuti, a hlavne stoja v zime milion ale pomoct si neviem, papam ich na kila
dnes sa jej neviem dožrať
aj paradajka aj rajčina aj rajčiak by mali byť všetko spisovné
"já rajčata nejim!"
zbila by som ho
@h8u mne zas hrozne vadí taký ten paradajkovej stonky, vieš dúfam, čo myslím, a to mávajú často domáce, takže preferujem dovážané tvrdé
a najviac ma to mrzí kvôli tomu, že caprese šalát vyzerá tak dokonalo, ale kvôli tým paradajkám ho vôbec nemôžem jesť
zdroj: » jazykovaporadna.sme.sk/q/402/...