Aj ja ju jedávam nasladko,ale cukor si do nej nepridávam.Vždy je sladká tak akurát a ďalší cukor by ju len pokazil.Ak si dáš cukor do polievky,ktorá nie je robená nasladko,tak želaný efekt nedosiahneš,len vytvoríš akýsi divný mix.
@riddler@warble joj zle ste ma pochopili .. cukor ssom si do nej pridavaô len ked som ju jeol v jedalni, lebo bola otrasna a on sa rozpusti cize celkm v pohode u chuti potom .. ale v mojej rodine sa celkovo robi na sladko
mna vzdy sklame ked sa strasne tesim na paradajkovu polievku, lebo ju maju niekde zrovna ako denne menu, a je bud slana alebo kysla alebo proste uplne ugh vzdy to potom dochucujem solou a cukrom a je to naprd. to je jedina polievka, ktoru na 90% vsade poseru!
v školskej jedálni na strednej do nej dávali podľa mňa škoricu bola sladká, ale tak tam som nemala na výber. teraz na VŠ v jedálni máme na výber z troch polievok a pre skúsenosť zo strednej som si ju radšej ani raz ešte nedala
a ja ju varím z pretlaku, nakrájam tam väčšinou ešte aj normálne paradajky alebo tie z konzervy, keď tak uvarím do nej tarhoňu a nastrúham pokokot syru. niekedy aj kyslú smotanu si dám. a keď ju robím ako hlavné jedlo, nakrájam tam bársčo, hlavne cuketu, hríby, cibuľu. ale to je skôr už minestrone. no a bazalka a soľ. cukor faaaakt neeeee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
neviem či len ty ale ja nie
sladká je pre mňa eww
a ja ju varím z pretlaku, nakrájam tam väčšinou ešte aj normálne paradajky alebo tie z konzervy, keď tak uvarím do nej tarhoňu a nastrúham pokokot syru. niekedy aj kyslú smotanu si dám. a keď ju robím ako hlavné jedlo, nakrájam tam bársčo, hlavne cuketu, hríby, cibuľu. ale to je skôr už minestrone. no a bazalka a soľ. cukor faaaakt neeeee
(a jem ju bez syra... nechuti mi to spolu)
osobne mi viac chutí na sladko
a toto si fáááákt neviem predstaviť na sladko.