Maaaj lasky cas... ale vzdy ked sem dojdem a otvorim blogy tak vsetci pisu o tom ako sa na nich niekto vykaslal... vsetci sa rozchadzaju... cim to je? ...vsimli ste si to aj vy? ci len ja :p
@singourney nie si sama. Všimol som si to aj ja, no musím konštatovať že to je proste tým ako dnes mladí ľudia spolu žijú - nezáväzne. Alebo len na oko záväzne že pôjdu spolu niekde na disko alebo vonku či majú len sex. Proste tu ide o to že je to doslova vzťah ako keď si nejaký bohatý človek zaplatí spoločníčku na večer(nejaká spoločenská zábava, pekná večera a nakoniec spoločná noc). Ďalej u dnešných ľudí sa pozerá väčšinou na materiálne hodnoty ako duchovné či citové. Proste dievča sa mi páči, tak ju chcem zbaliť a byť s ňou, lenže ak k nej nič necítim, len ju vnímam ako sexuálny objekt, že je krásna tak to časom pominie a skončí to tým že sa rozídeme. Proste ono je to ťažko špecifikovať čo je to skutočná láska. Pretože očarený krásou som pri jazde autom cez mesto každých 5 minút, ba aj keď mám nejaké stretnutia či jednania(sekretárky či kolegyne) tak je to rovnako a o škole ani nehovorím, lenže to si mám s nimi hneď niečo začínať(síce môžem ak je to z oboch strán vopred dohodnuté že ide len o sex aby z toho nakoniec nikto nevyšiel rozčarovaný či ukrivdený) keď viem že všetko časom ochladne a na to väčšina ľudí zabúda a potom 40% ba aj viac či už manželstiev/párov sa rozvádza/rozchádza. Inak nikdy nepochopím ako sa môže niekto s niekym dať dokopy len tak že je niekto krásny či bohatý. Proste nikdy nezistí čo je to pravá láska.
@pa3cek dakujem uz som mala pocit ze som paranoidna... ale je pravda ze asi na dake 3 skalopevne pary v mojom okoli sa fakt vsetci rozisli...
moj problem to nieje lebo ja z nikym nechodim... posledne som sa nechala tak napalit ze som sa na to vykaslala... su aj podstanejsie veci v mojom zivote...
@singourney síce máš pravdu ale ono aj vzťah je v živote dôležitý a napomáha pri ťažkých chvíľach a ak má človek pri sebe svoju pravú polovičku tak je mu hneď lepšie(pokiaľ je to tá správna osoba). Aj ja som sám a mi to vyhovuje(zatiaľ), ale určite by som sa nebránil vzťahu ak stretnem tú pravú a ona mňa. Ako sa hovorí trpezlivosť ruže prináša a radšej si počkám na tú pravú ako mať 5 vzťahov do 3 rokov, je to zbytočné to takto robiť lebo to nemá význam, no lenže väčšina populácie to tak robí len preto aby nebola sama. Potom to tak bohužiaľ vyzerá ako si napísala, že vzťahy ľuďom nevychádzajú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Veď o čom inom by ľudia písali?
Ale s témou to asi má málo spoločné
moj problem to nieje lebo ja z nikym nechodim... posledne som sa nechala tak napalit ze som sa na to vykaslala... su aj podstanejsie veci v mojom zivote...