Kde je hranica paranoje a opravneneho podozrenia?? Myslim ze kazdy ma v sebe samom tu hranicu natolko rozmazanu ,ze niekedy za paranoju poklada aj opravnene tvrdenie a zasa naopak.
Ako ste na tom vy ? ste ziarlivý , rozoberate v hlave aj uplne bez
Ale prisiel som na to , ze je to sposobene akousi pasivitou ked nemam co robit chodia mi po rozume taketo stupidne myslienky a potom ma to ako si povedal dost zoziera
Teraz mam toho dost matura za 4 dni , nic pomaly neviem , ale aj tak sa nedokazem poriadne sustredit
Pekne sa to píše ale horšie je pomôcť danému človeku ...ja som bol velmi žiarlivý a tiež som si v hlave vytváral príbehy...niektoré by mohli byť hotové scenáre pre filmy...potom sme mali s priatelkou menšiu krízu a naučil som sa žiarlivosť ovládať..nenechám si predsa pokáziť môj vzťah s Alenkou ...vedel som že ak sa nezmením tak ju stratím...povedal som si že predsa keby ma nelúbila necestovala by 25 km za mnou 2 krát do týždna...dôveroval som jej a keby chcela iného dokázala by mi to povedať...prestal som si v hlave vytvárať nezmyselné príbehy a teraz už žijem spokojne
ked vidím nejaké dievča v prítomnosti môjho chlapa najradšej by som jej vyškriabala oči... a ešte ked ho balí... v duchu si hovorím, že toto je tvoja smrť ty sliepka!! a tak. myslím, že som celkom žiarlivá, ale neupodozrievam, ja verím
ked sa zabavam s kamaratmi a kamaratkami,tak na to nemyslim...ale ked ide von a ja akurat nie s nim..tak uz vymyslam.strasnaa som.a hlaavne ziarliva,ale uz to nejako malicko viem ovladat .)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Teraz mam toho dost matura za 4 dni , nic pomaly neviem , ale aj tak sa nedokazem poriadne sustredit
Ale keď žiarlim tak to už skôr preto lebo sa to v danej situácii ´´očakáva´´.
ked sa zabavam s kamaratmi a kamaratkami,tak na to nemyslim...ale ked ide von a ja akurat nie s nim..tak uz vymyslam.strasnaa som.a hlaavne ziarliva,ale uz to nejako malicko viem ovladat .)