Pár krát sa mi už stalo, že som zacítil z niekoho parfém a hlavou mi prebehlo len " wuááááá ". Jednoducho tak omamná vôňa, že som bol na chvíľu v raji. Aké vône vedia vás dostať do tranzu? Korenisté alebo skôr sladké?
@forgottenone benzin je velmi vonava vecicka vzdy ked som bol maly a tato tankoval, tak ja hlava von z okna vzadu a nuchal som mne to proste vonia aspon ze niesom sam
Parfém ani nie. Je pekné ak dievčaťu decentne voňajú vlasy nejakým pekným šampónom. Potom sa mi páči, ak niekto pridáva do prania levanduľu. Ale ja to nerobím.
Inak, mám rád prirodzenú vôňu. Skrátka sú dievčatá, ktoré mi voňajú za každých okolností a nieje dobré maskovať prirodzenú vôňu parfumom, lebo pach je jeden z indikátorov "vhodnosti" partnera.
nedávno som si vytvorila peknú kombináciu: ocot+ odlakovač+ riedidlo (ale len som dávala také blbosti zo skla dole, tak som tomu chcela pomôcť). Ale po čase ma začali bolieť dýchacie cesty...
ale inak sa mi páči vôňa indického, čínskeho a vietnamskeho jedla
a vlastne, páči sa mi vôňa jedla celkovo, keď zacítim jedlo, tak hneď som na kolenách
... v UK som mala taký sprchový gél, ktorý voňal žensko-mužský, viem, znie to hrozne, ale bol úžasný!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
každá pekná pánska vôňa .. ale tak konkrétne neviem
Inak, mám rád prirodzenú vôňu. Skrátka sú dievčatá, ktoré mi voňajú za každých okolností a nieje dobré maskovať prirodzenú vôňu parfumom, lebo pach je jeden z indikátorov "vhodnosti" partnera.
Ihličie!
a jednej kamosky, ja neviem co to je za vonu, taka sladka, ale fetovala by som ju.
ale inak sa mi páči vôňa indického, čínskeho a vietnamskeho jedla
a vlastne, páči sa mi vôňa jedla celkovo, keď zacítim jedlo, tak hneď som na kolenách
... v UK som mala taký sprchový gél, ktorý voňal žensko-mužský, viem, znie to hrozne, ale bol úžasný!
a z WC osviežovačov to bude levanduľa, ihličie...
Jediný mužský parfém,ktorý ma seriózne vážne zatiaľ dostal