Pls hodte sem nejake vase oblubene parfumy, aby som si spravil nejaky rebricek "naj" ktore vyskusam. ale piste len ak mate odskusane. ja sa teraz rozhodujem medzi Christian Dior Dior Homme a Christian Dior Fahrenheit ale mozno ma presvedcite na nieco
@tufinka20 tak ja sa nevyznam zase v zenskych, a armani aqua di gio som si kupil v piatok a sa mi "nepaci", neviem preco sa mi zda ze absiolutne nic nevydrzi este len nastriekam a uz ho neciim , este mam aj paco rabane 1 milion tak to je dobre ale cem k tomu daco na stridanie mozno este dam sancu armanimu ale aj tak sa mi este daco zide
@gippo Ale hej...Tam máš akurát rozdiel v koncentrácií... Jedno ti ale 100%-ne môžem potvrdiť, že Aqua di Gio je magnet Aspoň teda ja jej nemôzem odolať
@bublibum Ružová ružová...neviem si ju vybaviť...Nevadí Pánska je vééľmi pekná, určite ju ovoňaj
jednoznačne Christian Dior Fahrenheit...Aj keď pozerám, že ani tá navrhovaná alpa nie je zlá A mňa počúvaj, ja som Tvoja "kamoška" Aj na 40 Centovom rumiku v podniku "U Mrva" či jak sa to volalo sme sa dohodli
@yanana no nesom si isty ci teba mam poocuvat ci ma neces naschval ojekabatit ale kedze sa mi dnes podarilo predat aramniho takasi vezmem obidve hore spominane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Medzi moje obľúbené patrí Puma-Flowing, Calvin Klein-One, Bond Girl z Avonu, Giordani Gold z Oriflame, Moschino-Hippy Fizz...
Z pánskych vôní jednoznačne Aqua di Gio - Giorgio Armani...
@bublibum Beckhamky sú dobré...Ale viac sa mi páči pánska, dámska je na mňa priveľmi "ťažká"...takže @gippo aj Beckhamku odporúčam
A kúpil si si čo? Toaletnú vodu alebo parfum? Pretože aj od toho to záleží
@bublibum Ružová ružová...neviem si ju vybaviť...Nevadí Pánska je vééľmi pekná, určite ju ovoňaj
heeh v najbližše návšteve drogerky ju ovňam xixi
odskusany
mam momentalne novy teraz z obomi som bol aj som spokojny podotykam ze niesom dako zavisly od drahych parfumov..