Jaj ona je take chudatko,ktora nezaujme svojou inteligenciou,pretoze v hlave ma vakum,nie tu vec,ktora riadi aj premyslanie,ale snazi sa zaujimat ludi tym,ze ukazuje aj to,co vlastne nema.Teda hrud vystrkuje vsade,ale tam jej vizneju akurat tak kosti,nie ozrutne poprsisko a tie jej kostnate nohy...ked budem velka,chcem byt ako ona,vazne ano.Pariiiis,si moj idol mentalnej retardacie
myslim ze paris velmi pekne zaraba na svojich skandalikoch a image hlupej blondinky.. nie je mi sympaticka,ale kvoli par skandalom ju neodsudim, vidiet ze ju bavi zivot a takych ludi mam ja rada
@11 Nejde doslova o skolu, ide o to ci mas nieco v hlave a ze nie si uplny debil.
Napr. vsetky deti kralovnej Alzbety II. maju vychodenu strednu skolu (Princ Charles ma dokonca vysoku, neviem ako je to s ostatnymi) napriek tomu ze maju finacne postarane nie len pre seba ale aj pre svoje deti, vnucata, pravnucata az neviem pokial
je pekná, má dobrý vkus ( teda až na to hrozné ružové auto čo si nedávno kúpila :/ ) a povahu neriešim kedže ju osobne nepoznám a niesom ani závislá na nejakom bulváre... kebyže prestane zrazu robiť tie škandály tak by vedela že o ňu už nebude záujem...nebude sa o nej písať = nebude zaujímavá = nebudú peniaze a to platí aj na všetky ostatné známe osobnosti
prezentuje sa ako prijebana peroxidka,dufam ze len kvoli tomu aby bol o nu zaujem cize aby zarabala peniaze... a ano aj napriek svojej prijebanosti je pekna
@zwejka Pekna? Na uliciach v Bratislave najdem za hodinu 20 lepsich. Napriklad aj ty si od nej rozhodne krajsia. Ona je plocha ako stolarova dcera a zvysok tiez nie je nieco extra. A navyse tupa jak tago.
@28@porygon netvrdim ze je najkrajsia a rozhodne sa nechystam ju tu obhajovat... ale proste mne pride pekna... netvrdim ze je najkrajsia ale pekna je podla mna... s tou tupostou musim suhlasit aj ked v kutiku duse dufam ze sa len tvari ze je taka vymleta ... a dakujem
Heh vymletá blondína minule spolužiačka vravela že niekde čítala, že sa jej pýtali že či by chcela sa dať na 3000 rokov zmraziť, a potom rozmraziť a žiť ďalej- a ona odpovedala že nie lebo by si musela všetku slávu získavať znova Tak akože ak je toto pravda tak je to dobrý prípek
akooo uprimne...vecsinu svojho pomerne kratkeho zivota som ju neriesila lebo som ju nepoznala...ked som zistila ze existuje nejaka paris hilton (pri pesnicke stars are blind) myslela som si ze pohodka...mno a ked som sa dozvedela aj o skandaloch mala som je dost...taze v skratke vecsinu svojho zivota ak berem tu cast co som o nej vedela som ju velmi nemusela...a nemusim ju ani teraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
No podte do mna a vsetci naraz
Robert DeNiro
a nemyslim, ze u teba by to bolo inak
úprimne pripadá niekomu inteligentná
Napr. vsetky deti kralovnej Alzbety II. maju vychodenu strednu skolu (Princ Charles ma dokonca vysoku, neviem ako je to s ostatnymi) napriek tomu ze maju finacne postarane nie len pre seba ale aj pre svoje deti, vnucata, pravnucata az neviem pokial