Mam moznost ist zo skoly do Pariza alebo Prahy..jedno alebo druhe kam skor?? ja osobne by som sla do Pariza a myslim ze ot tak aj bude..ale na druhej strane by osm mala asi aj mrknut na to kam pojde viac mojich kamosov...alee ja chem ist veeelmi d
v parizi som bola pred rokom a v prahe pred tyzdnom no radsej do pariza...jednak sa mi tam viac pacilo...ta atmosfera, stare ulicky, plavba po seine (aj ked aj praha je krasna). a do prahy sa mozes lahsie dostat aj s rodicmi alebo tak
Skôr by bol lepši ten Paríž, Praha nie je tak daleko a veľa tvojich spolužiakov ju asi videlo a tí čo nevideli, tam hocikedy môžu ísť, ako som písala, nie je tak daleko
V Prahe som nebol, v Paríži áno. Skutočne prehodnoť kvality oboch škôl. Pokiaľ ti to vychádza tak, že sú si kvalitatívne podobné, choď do Paríža. Nemôžem ho síce porovnávať s Prahou, keďže som v nej nebol, ale Paríž má neopakovateľnú atmosféru. A neboj sa toho, že tam budeš sama. Spoznáš nových ľudí a bude po probléme.
@peterkoo som skor myslela sama bez mojej partie lebo pojdu ludia zo skoly urcite len je otazne aki ludia bola by som rada sla s mojimi kamosmi ale nvm ci budu chciet ist a ci budu chciet ist tam kde ja a nerada by som sla sama..v zmysle sama bez niekoho koho mam rada nvm ci som sa konecne vyjadrila spravne
@30@lucy92 ale do Paríža by som ti radil ísť iba keby si vedela po francúzsky! s angličtinou sa tam ťažko dohovoríš rukami nohami jedine jak si napísala
@fr4nk1 aaale po fr. ani netreba vediet hovorit po fr. s astaci vediet bozkavat :
no ostavaju tie ruky nohy pochopitelne ale ja sa dovtedy nejake frazy naucim lebo som pocula ze francuzi su velmi urazlivi ked niekto aspon neprejavi snahu hovorit fr.
@narazuvzdornaa nie je to idiotske..rada sa delim o vsetko napr. a aj ten zazitok by som rada s niekym zdielala ..ist sama mi pride hlupe...ale samozrejme ked niekam checm ist pojdem nehc ide kto chce..len akurat ze ked je to sk. vylet..ak nemusim nechem ist sama
@33@lucy92 ale oni ťa aj pošlú do riti keď na nich začneš po anglicky lebo áno sú alergický na to.. skús sa aspoň dačo naučiť teraz keď už tam chceš ísť
@fr4nk1 ved sa skusim kamos vie po fr. povedat: Dnes vecer s chem s tebou vyspat
ale to radsej nie naucim s anieco normalne viem sa predstavit aj opytat ako sa mas a dajake frazy k tomu vl. budeme mat sprievodcu al eaj tak..daco treba vediet
@weeninka to vazne?? a vraj praha je uzasna myslim ze kazde mesto ma nieco do seba ale tak pariz ma viac laka..no kto vie..mozno nakoniec nikam nepojdem...je to est edaleko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
no ostavaju tie ruky nohy pochopitelne ale ja sa dovtedy nejake frazy naucim lebo som pocula ze francuzi su velmi urazlivi ked niekto aspon neprejavi snahu hovorit fr.
A osobne mi pripadá idiotské zohľadňovať, kto každý ide na rovnaké miesto, ako ja.Keď chcem niečo vidieť, hoci aj sama, alebo s celým okresom.
ale to radsej nie naucim s anieco normalne viem sa predstavit aj opytat ako sa mas a dajake frazy k tomu vl. budeme mat sprievodcu al eaj tak..daco treba vediet