Mňa tam najviac sklamala ulica Šanzelizé, čakala som od nej niečo viac, ale pôsobila na mňa tak ako Obchodná ulica v BA, klasika MC´donald, a podobne obchodíky.. Ale Eifelovka, Noter Dame a vetko ostatné úžasné A najviac sa mi páčilo v Disneylande určite sa tám vrátim. A krásne budovy sú tam Aj moderný Paríž je fascinujúci
@klaudiqaaa a si chceš pozrieť celé mesto? Ja som bola 9 dní a videla som ho tuším celý, teda tie hlavné veci som videla +jeden deň+Geneva a Mont Blanc
@kachie tak to ja už nie, Paríž je na mňa asi moc špinavé a nebezpečné mesto.. áno, centrum a turistické časti sú síce pekné, ale ináč je to mesto na tom biedne.
bola som... Paríž je krásny, ale len centrum..bohužiaľ predmestia sú rovnako zanedbané ako u nás, alebo v Londýne či Manchestri... všetko sú to krásne mestá, ale len v centrách, kde je veľa turistov.. ale oplatí sa tam ísť...romantických prechádzok si užiješ dosýta, nákupov takisto...a o pamiatkách ani nehovorím.. a mimochodom Paríž je dosť špinavý...
Ísť do Paríža je môj sen .. Neviem čo a až tak na ňom láka.. ale vlastne ais všetko. Aj keď o špine každý hundre.. ale veď tá je skoro všade.. A všetky tie pamiatky tam ach . musím sa tam raz dostať
No tak držím palce, ale tak väčšina obchodou je taka ako v Blave, ale tak niektoré veci boli lacnejšie a radím ti pozrieť si parky, sú neskutočné krásne a pozri si hlavne večerný Paríž hlavne Eifelovku
Paríž je skvelý! Hlavne tie maličké uličky a zastrčené kaviarničky. Samozrejme, klasika - Eiffelovka, Notre Dame, Sacre Coeur, Arc de Triomphe.. Aj La Defénce. Paríž je proste Must see a nie len raz!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale paríž má úžasnú atmosféru, staré uličky, kaviarne, múzeá, všetky tie parky a záhrady. fakt krása